#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numarada olmadığını anlamak için sezonun bitmesini bekliyoruz herhalde

Olur mu bazı arkadaşlarımıza göre sabretmemiz lazımmış nasıl bir sabırsa bu herhalde sezon bitip 5 puan fark yiyene kadar sabredicez sanki bana messi top kontrol desen yok çevre kontrol yok tek pas yok tek yaptıgı icardiyi görünce ona at böyle olmaz buna sabreden hoca takımada zarar verir ki veriyor zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kerem geçen yıl tüm sezon 9 gol 12 asist, bu sezon 3'te 1'inde 3 gol 5 asist. kaçırdığı kolay topları gol yapsa gol sayısı daha yüksek olacaktı. icardi geçen seneki fiziğinin az üstünde olsa asist sayısı da daha yüksek olurdu. zaha kapalı savunmalara çok bişey yapamıyor anladık da kerem girdiklerini atamıyor diye suçu oynadığı yere atmanın manası nedir. kerem kanatta kötü savunmacı ama 10 numarada mertens de emekliliğini ilan ettikten sonra en iyi presçi. sikimanski kadar son vuruşlarda soğukkanlı kalabilse çok daha acayip rakamlara da çıkabilirdi şimdiye.

inşallah zaha afrika kupasına gidince bile kerem'i kanat yapmayız barış alper'le filan oynarız orda. kerem de tete'yle 10 ve sağ değişmeli oynar. zaten sol beklerimiz pamuktan, bi de önlerine kerem'i atıp tam haşat olmalarını istemem.

Olur mu bazı arkadaşlarımıza göre sabretmemiz lazımmış nasıl bir sabırsa bu herhalde sezon bitip 5 puan fark yiyene kadar sabredicez sanki bana messi top kontrol desen yok çevre kontrol yok tek pas yok tek yaptıgı icardiyi görünce ona at böyle olmaz buna sabreden hoca takımada zarar verir ki veriyor zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol kanatta gayet iyiyidi. Asist kralıydı. Yapılması gereken şey belli. Fabrika ayarlarına döner sonra tekrar

Formsuz bir dönem geciriyor,büyük ihtimal yorgunluk belirtileri cünkü 3 yildir araliksiz oynuyor avrupa lig ve milli takim da

Gecen sezon da böyle bir dönemi oldu,hoca karagumruk macinda 45 te oyundan aldi,ertesi hafta bjk derbisinde yedek birakti

Daha sonraki macta basaksehir’e ilk 11 basladi hattrick yapti

Yani dinlenmeye ihtiyaci var diye düsünüyorum

Bu takimin hucum hattinda icardi ile birlikte en önemli oyuncusu kerem

Formsuz bir dönem geciriyor,büyük ihtimal yorgunluk belirtileri cünkü 3 yildir araliksiz oynuyor avrupa lig ve milli takim da

Gecen sezon da böyle bir dönemi oldu,hoca karagumruk macinda 45 te oyundan aldi,ertesi hafta bjk derbisinde yedek birakti

Daha sonraki macta basaksehir’e ilk 11 basladi hattrick yapti

Yani dinlenmeye ihtiyaci var diye düsünüyorum

Bu takimin hucum hattinda icardi ile birlikte en önemli oyuncusu kerem
Hoca nedense dinlenmeye ihtiyacı olanı sahada tutuyor. Dinlenmeye ihtiyacı olmayanı ise kulübede.

Yüzde yüzlük klas bi pas verdi.
Yorgun belli her mac 80-90 dk oynuyor.
Fazla üstüne gidiliyor. Dinlenmeli.

Ortada bence de olmuyor. Zaha var diye solda oynayamıyor. Zaha'yı yedek tutsak kesin sorun çıkar. İşin içinden çıkmak zor bu konuda.

Kerem formsuz fakat ona mahkumuz. Diğerleri Kerem'in yarısı kadar etki yapamıyor oyundan çıktıktan sonra pozisyonumuz yok.

Olmuyor aga adami yerinden ettik pozisyona da giremiyoruz. Çok top kaybedeyooor yaaaa diyenler nerde acaba. O riskli paslari verdiği için pozisyona giriyorduk her maç. Kariyerini bitiriyoruz çocuğun.

futboldan uzak durmalı bir süre idmana bile çıkmasın. kafayı toplamalı.

Amatöründen top seviyeye kadar her takımda ofansif orta saha oyuncuları (10) takımda en iyi top kullanıp iyi paslar atan, hızlı ve doğru karar verme yetisine sahip olan adamlardır. En çok sevenler bile kabul ediyor ki Kerem ilk dokunuşu, çevre hakimiyeti ve tercihler konusunda hiçbir zaman çok iyi olmadı ve olmayacağı belli. İhtiyaç halinde geçici süre 10 numara oynatabilirsin ama takımın ana planını buna göre kurgulamak hiç doğru gelmiyor bana. Olağanüstü azim ve gayretiyle oyun ve skor katkısı sağladığı maçlar olabilir ki o maçlarda bile takımın hücumdaki verimini düşürüyor aslında, zorlamaları ve yaptığı top kayıplarıyla...

Hep diyorum; takım 4-3-3 oynamalı ve iki kanat forvetten biri Kerem olmalı, sağ-sol sonraki mevzu. O durumda topla daha az buluşacak ama verimliliği artacak, yaptığı top kayıpları tolere edilebilir düzeyde olacaktır.

Kamada transferi söz konusu olduğunda, o maaşla satılamayacağını ön sürenler olmuştu; sanki her futbolcuyu satıp para kazanmak üzere satın almak şartmış ve transfer ettiklerimiz de öylelermiş ve daha ucuz maliyetlilermiş gibi. Hiç olmazsa ''Çalışkan 10 numara veya aslında 8,5 no'' tanımına uygun, kalitesi az-çok belli bir adamdı, limit sorunu da yoktu ne olacaksa? (A plus veya A sınıfı görülmedi herhalde). Lazio' da uçup kaçmıyor ama bizde iş yapardı diye düşünüyorum.

Hoca daha iyi bilir elbette; ondan iyi bildiğimi iddia etmiyorum da Dünyanın en iyi TD lerinin oyun formatlarını da eleştirmiyor muyuz kendimizce?..Kaldı ki kadro planlamasının pek hocanın tercihleri doğrultusunda yapılmadığı belli; Angelino transferinin sorumluluğunu üstlendiği gibi diğerlerini üstlenmediğini gördük. Bir de Davinson' u çok istediğini biliyoruz...

o golü atsaydı maçı alabilirdik , bileksiz herif

boş kale yerine tribünlere gönderdiği 50. top falan sezon başından beri

Israrla önüne gelen fırsatları tavana çakmak için heba ediyorsun Kero, hepsinde de top stadyum dışındaki köfteciye gidiyor ama bir sonraki maç yine köfteciye vuruyorsun topu. Sebep?

Son dönem cok kötü. Pas hatalar, first touch, top kayiblari, sutlari vs. berbat. Umarim en kisa zamanda kendine gelir. Böyle devam gidemez.

Leş yerli kuralı yüzünden yerinin garanti olması kendini rehavete sürüklemiş.

Ben olsam Kerem Demirbay ile başlardım 10 numarada.

Demirbay Akturkoglunun yaptığı presin yarısını yapsa ikinci yarıya çıkamaz herkesin formsuz dönemi olabilir kerem ister sol ister sağ ister 10 numara oynasin bu kadroya ilk yazılacak adamlardandir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt