- 3 Temmuz 2012
- 138.260
- 87.044
- 5.338
keremın önüne atarsan gol oluyor sagdan soldan sekipte kaleyı tutturdugunu görmedımKerem attigi gollerin hepsi 25-30 metreden mi
vallah hic aklimda degil attigi goller ondan soruyorum
top sürmeden gol atamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keremın önüne atarsan gol oluyor sagdan soldan sekipte kaleyı tutturdugunu görmedımKerem attigi gollerin hepsi 25-30 metreden mi
vallah hic aklimda degil attigi goller ondan soruyorum
Kalenin dibinden uzaya top attığı topbu yuzdenmiymis. Veya şampiyonlar Ligi'nde kaçırdıklariHayırdır solda oynuyor diye mi
Genelde Kerem defans arkasina atilan toplara kostugu zaman gol yapiyor ama bunun icin de kanatta oynamasi lazim, zaten onune dusen ve seken toplari hep auta atti son maclara bakarsak.keremın önüne atarsan gol oluyor sagdan soldan sekipte kaleyı tutturdugunu görmedım
top sürmeden gol atamıyor
kerem sola gecmeli ortak fikirGenelde Kerem defans arkasina atilan toplara kostugu zaman gol yapiyor ama bunun icin de kanatta oynamasi lazim, zaten onune dusen ve seken toplari hep auta atti son maclara bakarsak.
Arabistan'a satma işlemlerini baslatiyorumkerem sola gecmeli ortak fikir
zaha ise satılmalı
Al Nasr 10 milyon euro verirse satarizkerem sola gecmeli ortak fikir
zaha ise satılmalı
o maası avrupada kımse vermez kosamayan adama arabistan ilk tercihArabistan'a satma işlemlerini baslatiyorum
Admirim film ismi verecektin maceraliAl Nasr 10 milyon euro verirse satariz
Black book, [Afrika mayfasi] - NetflixAdmirim film ismi verecektin macerali
Tabii ki değil, Dries attığının 5 katını kaçırmıştır. Sakin kalamadığı düşüncesindeyim. Dinamizmi bu aralar çok şaştı. Ayar çekemiyor. Yine de oyunumuz için önemli bir futbolcu.Bu arkadaş kale ağzında her topu neden gökyüzüne nişanlıyor acaba? Durumun oynadığı mevki ile bir ilgisi olmasa gerek.
Oyunumuz için en önemli oyuncu kendisi. Kötü olunca işimiz zorlaşıyor.Tabii ki değil, Dries attığının 5 katını kaçırmıştır. Sakin kalamadığı düşüncesindeyim. Dinamizmi bu aralar çok şaştı. Ayar çekemiyor. Yine de oyunumuz için önemli bir futbolcu.
gidiyor mu