Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.657
- 48.096
- 4.933
Son 3 seneki performansı ile ardanın çeyreğini geçtiği ortada bence.Valla ardanin çeyreği olsa iyi olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 3 seneki performansı ile ardanın çeyreğini geçtiği ortada bence.Valla ardanin çeyreği olsa iyi olurdu
Hiç sanmıyorum tuna beySon 3 seneki performansı ile ardanın çeyreğini geçtiği ortada bence.
bu kerem bıktırdı hoca
en kısa sürede dehlenmelı
ne anlatıyon dayı allasenSon 3 seneki performansı ile ardanın çeyreğini geçtiği ortada bence.
Futbolu daha çok takip edelimHiç sanmıyorum tuna bey
Son 3 seneki performansı ile ardanın çeyreğini geçtiği ortada bence.ne anlatıyon dayı allasen
Bu soğuk havada balkona çıkartmadığı için Okan hocama teşekkür ederim kanks yavO sahaya girince telefonda candy crush actim
Keremi takip ettikçe buhran geçiriyorum renkttasFutbolu daha çok takip edelim
Kerem yasin öztekin gibi 1-2 yıllık topçu olma yolunda malesef. Eksikleri her zaman vardı ama gol atması perdeliyordu bunu, atamayınca sıradan topçuya döndü. First touch ve kısa pas isabeti futbolda en önemli şeylerden ve keremde bu ikisi de çok kötü. Üstüne bir de pozisyon harcama eklendi
Topu hakimiyetine alamıyor çünkü keremin ayağında top balık gibi çırpınıyor. Mesela top ndombeleye gidince topu kolay kolay kaybetmeyeceğini belli ediyor, o güveni veriyor çünkü topa hakimiyeti çok iyi.torreira'da da var buKeremin en büyük eksisi topun değerini hiç bilmiyor, maçları izliyoruz, kerem gibi aşırı top kaybeden oyuncu çok azdır.