#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamle oyuncusu işte daha ötesi değil. Set oyunu, geçiş oyunu tartışmasına gerek yok. Gol de atsa, şampiyonlar liginde, Avrupa seviyesinde istediğimiz katkıyı sunamayacağı belli oldu. 2 sezon önce Barcelona maçında kaçırdığı gol sonrası o tecrübeyi edinecekti. Ama görüyoruz ki her maç tıpatıp aynı bölgeden kaçırmaya devam ediyor. Tecrübe edindiği falan yok.

Öyle bakarsan içerdeki kopenhag ve bayern maçını veren de oydu o zaman. Koşu yoluna top atınca topa vurmayı biliyor sadece başka hiç bir türlü şutu kaleyi bulmuyor
kopenhag macı kazım yuzunden gıttı

bayern macı 70 dakıkadan sonra pilimiz bittigi icin gitti

cldeki gol kralımızı

alkışlayalım

3 kuruş para alıp kendisinden 8-10 kat fazla maaş alanları taşıdı

gecen sene biz 10 numarada mertense sövüyorduk bu sene 10 numarada kereme sövüyoruz adam sola gecince de orda da atamıyor oluyor sola gecince pili bitiyor ortada koşmaktan

okan hocanın press oyun planı yüzünden 10 numaranın topa vurmaya ne mecali kalıyor ne pas atmaya

10 numaradan verım almak ıstıyorsak deli dana gibi adamları koşturmayı bırakmalıyız

Bayern maçında ortayı üçleyip defansif açıdan güçlenmeye odaklansak puan alabilirdik. Hocanın gereksiz heveslerinden verdik maçları kerem yada x oyuncu yüzünden falan da değil. İsteyince 90 dakika kapanıp pozisyon verilmeyebiliyormuş sonuçta.
Ama istemek lazım çalışmak lazım.
Gereksiz özgüven her daim iyi değildir.

Boşa elestiriliyo, bu çocuk 1 milyon Euro alıyor mu emin degilim, toplam 17 milyon alan icardi zaha ne yaptı ?

niye keremın atamadıklarını konusmak yerıne bu pozisyonlara giremeyen ve onun yerını ısgal eden adamları konusmuyoruz
Zaha tete bunlar da kötü oynuyor ama ben başından beridir iyi bir orjinal forvet arkası alınması taraftarıyım. Kerem orda oynayamaz, hele ki kapalı savunma olursa bu şekilde asla hücumumuz işlemez. 37 yaşındaki mertens bile ligdeki kapanan takımlara karşı takımın çehresini tamamen değiştiyor. Sol kanata zaha aldıysan keremi satacaktın o vakit. ikisi de sadece orda oynayabiliyor

Artık seni eleştirmekten vazgeçtim kardeşim. Senden 10 kat fazla para alan adam bu maclardada varlık gösteremiyorsa isterse Sivas'a, Antalya'ya 5 atsın gram umurumda değil. Biz bu adamları cl için aldik
Bu maçları kazandirsin diye aldik.

Zaha tete bunlar da kötü oynuyor ama ben başından beridir iyi bir orjinal forvet arkası alınması taraftarıyım. Kerem orda oynayamaz, hele ki kapalı savunma olursa bu şekilde asla hücumumuz işlemez. 37 yaşındaki mertens bile ligdeki kapanan takımlara karşı takımın çehresini tamamen değiştiyor. Sol kanata zaha aldıysan keremi satacaktın o vakit. ikisi de sadece orda oynayabiliyor
işte senın bakış açın tamamen yanlış keremi sevmedigin icin bunları yazıyorsun

kerem icardi uyumu gecen sene sampiyonlugu getirdi

iyi giden şeyi zahayı alarak bozduk

zaha hic alınmamalı yazmak yerıne keremı satacaksın yazıyorsun

keremı 10 numarada bende begenmıyorum okan yüzünden adam küfür yiyor ama zahadan cok daha iyi oynuyor solda

işte senın bakış açın tamamen yanlış keremi sevmedigin icin bunları yazıyorsun

kerem icardi uyumu gecen sene sampiyonlugu getirdi

iyi giden şeyi zahayı alarak bozduk

zaha hic alınmamalı yazmak yerıne keremı satacaksın yazıyorsun

keremı 10 numarada bende begenmıyorum okan yüzünden adam küfür yiyor ama zahadan cok daha iyi oynuyor solda
Zaha gibi bir adam da bonservissiz olduğu için reddetmesi zor bir transferdi. Kerem eksikliklerini bir türlü gideremiyor, patlayıcılık ve çalışkanlık tek özelliği o da yaş ilerledikçe geriler. Top kontrolü, pas isabeti, bitiriciliği çok kötü. Gs de oynayan bir hücum oyuncusunun tekniğinin bukadar kötü olması her zaman kendisini eleştiri odağı yapacak. izlerken acayip yorucu bir oyuncu yaptığı basit top kayıpları yüzünden set hücumuna oturamıyoruz. Mesela açık alan bulan orta sıra takımlarında çok iş yapar çünkü açık alan oyuncusu kerem

Ya cok alem cocuk, kac mac oldu Icardi birakiyor ustten aut. Babacim neden yerden vurmayi denemiyorsun? Bosver carpsin rakibe korner fln olsun da 20 metre kalenin uzerinden gitmesin. Topu nisanlamak kolay degil, nisanla da demiyorum, ama en azindan yerden mi vuracagim ustten mi vuracagim nispeten kolay yapilabilecek bir karar ve eylem. Onun icin bu durumlarda yerden vur be kardesim biz de artik trajikomediye baglamayalim. Bir insan 2 macta bir ayni pozisyona girip hep ayni sutu ceker mi? Valla istatistik olarak da cok az ihtimal en az 1 tanesi sansa gol olmasi lazim.. ama bir turlu girmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt