- 4 Ağustos 2009
- 90.289
- 71.247
- 5.188
15m euromuzu alip kopenhagin hesabına yatırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
övdüğün topçumuz var mı lan hiçYabancı sınırı kalkarsa hemen gitsin. 1 Burak Yılmaz 2 bu oyun stilleini sevmiyorum
Geçen aynı soruyu sordum boey dediövdüğün topçumuz var mı lan hiç
Yerinde olsam sabah akşam günde 10bin kere griezmann ın dün lazio ya attığı golü izlerdim.
Ayak içi köşeye top asmanın marifet olduğunu sanıyor beyfendimiz ne yazık ki.
Her topun dibine giriyor arkadaş
Messinin 500 golünün 300ü yerden uzak kale direğinedir biri buna hatırlatsa iyi olacak
yiyorsa demesin boey i boydan sokarız forum olarakGeçen aynı soruyu sordum boey dedi
Yabancı sınırı kalkarsa hemen gitsin. 1 Burak Yılmaz 2 bu oyun stilleini sevmiyorum
Onu eskiden sevmezdimBurak Yilmaz ne alaka yav.
Hakedene hakkını veririz duvarını yiktigimyiyorsa demesin boey i boydan sokarız forum olarak
haketmeyen takım şampiyon mu oldu demek istiyorsun sen?Hakedene hakkını veririz duvarını yiktigim
Zaha' nın oynamaya başlamasıyla birlikte, Kerem' e 10/forvet arkası/ikinci forvet rolü verildi. Herhalde Ziyech takıma girince o pozisyonu devralır, Kerem sağa geçer diye düşünürken gördük ki, Ziyech sağ kanat oynayıp Kerem orada devam etti. Bu fikrin ölü doğum-olmayacak dua olduğunu çoğumuz söyledik. 22-23 yaşından sonra yine iyi geliştirdi kendini ama azim de bir yere kadar. Top ve çevre kontrolü çok iyi düzeyde olmayan, kritik anlarda sakin kalarak, aynı zamanda hızlı ve doğru karar vererek bunu tutarlı bir şekilde uygulamak konusunda sıkıntılı, tezcanlı bir oyuncunun o mevkiide yapamayacağını görmek için futbol alimi olmaya gerek yoktu.Maç başına 20 top kaybı
Beke yardım etmeme
Dünyanın hiç bir yerinde şu ikisini yapan adamı kanat oynatmazlar. 1-2-3-4 sene oldu, değişen bir şey yok.
Icardi’yi besliyormuş, sanki izlemedik aldığı her topu Icardi’ye amaçsız atıp topların çoğunu kaybediyordu, geriye koşuyorduk. Sonra bir tanesi tutuyordu hop skor yaptı. Kaptırılan toplardan defalarca pozisyon yiyorduk ama halbuki.
Peki ŞL’de ne oldu, ligden farklı olarak o tip kaptırılan toplardan yedik tüm golleri.
Çok iyi özellikleri var, hatta öngörülemez olmasının faydaları da var ama basit oynamayı beceremeyip yukarıda yazdıklarımı yapma özgürlüğünü kimse vermez bizden başka.
Bence bizde 8 ve 10 no yok. Oynadığımız oyun böyle yani.Zaha' nın oynamaya başlamasıyla birlikte, Kerem' e 10/forvet arkası/ikinci forvet rolü verildi. Herhalde Ziyech takıma girince o pozisyonu devralır, Kerem sağa geçer diye düşünürken gördük ki, Ziyech sağ kanat oynayıp Kerem orada devam etti. Bu fikrin ölü doğum-olmayacak dua olduğunu çoğumuz söyledik. 22-23 yaşından sonra yine iyi geliştirdi kendini ama azim de bir yere kadar. Top ve çevre kontrolü çok iyi düzeyde olmayan, kritik anlarda sakin kalarak, aynı zamanda hızlı ve doğru karar vererek bunu tutarlı bir şekilde uygulamak konusunda sıkıntılı, tezcanlı bir oyuncunun o mevkiide yapamayacağını görmek için futbol alimi olmaya gerek yoktu.
Futbolda 4-4-2 diye bir şey neredeyse kalmadı ki hem İcardi-Kerem, hem de takımın geri kalanı, Zaha, Ziyech filan buna uygun oyuncular değil zaten. Eskilerden Hakan Şükür-Fatih Tekke, yakın zamanda Gomez-Valencia gibi ikililer lazım o iş için.
Hocanın mevcut 4-2-3-1 saplantısında Kerem' e en uygun yerin bilinenin aksine sol değil (Orada çizgiyi yeterince kullanmıyor) sağ kanat olduğunu düşünüyorum ama biraz Rashica tarzına yakın oynamaya çalışmalı; bunu pekala yapabilir, hatta Rashica' dan da fazla katkı verir. Bir tık daha basit oynayacak, çizgiyi sol tarafta olduğundan bir tık daha fazla kullanacak; o kadar...
Kerem için en ideal rolün 4-3-3 ün sol kanat forveti olduğuna dair kanaatim en başından beri değişmiş değil...
Ha tamam ben de oyunculuk olarak benzettin sandım.Onu eskiden sevmezdim