Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.678
- 2.153
- 1.778
Golü attı ama yine 7 m 2,5 m içine atacağına storosfere attı
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon basindan beri degismiyor, maalesef cok golumuzu yedi bu sezon bu sekilde. Topa zimba gibi cakacak bazen topu rakipten kimse gormeyecek ve top gol olacak.üstten vurma korkusu ile yerden vuruyor
Zimba gibi vurmasina gerek yok, orada plase vurulur sag köse bombos. Kaleciyi tutturdu halbuki cok iyi plase sut atabiliyor.Sezon basindan beri degismiyor, maalesef cok golumuzu yedi bu sezon bu sekilde. Topa zimba gibi cakacak bazen topu rakipten kimse gormeyecek ve top gol olacak.
rakip daha cok yüklendıgı icin bos alan bulduk ortasahalar boşaldıBu çıkıp Zaha girince 5 dakikada oyun 180 derece lehimize döndü, üst üste 3 pozisyon geldi birdenbire. Ki Zaha da şu ana dek bekleneni çok veremeyen bir isim ama değişiklik sonrası büyük takım refleksi oluştu, 2.yarıdaki o ölü toprağı gitti.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en öndekı benım
Haksızsın diyemem, belki daha da iyi olabilirdi ama Zaha kısa sürede ciddi etki gösterdi, Kerem'i attığı ve kaçırdığı gol dışında çok etkin göremedik. Barış'ın bile en az 3-4 etkili bindirmesi ve bire biri var, Kerem bunları yapamadı hiç.rakip daha cok yüklendıgı icin bos alan bulduk ortasahalar boşaldı
kerem yerıne icardi cıksa 2 3 gol atardık
Görüşemiyoruz.Kaçırmaya devam oglusum,ben saldım artık seni
Ben kimse ile görüşmüyorum artık canım.keramettin abi,cund ve okan abinin muridiyim artikGörüşemiyoruz.