#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sezon doksanlara nefis toplar bırakan adam en net açıda yerden kaleciye hedefledi.

Kale arkası tekrardan 2 oda 1 salon sağ köşe açıktı.

Şut konusunu halletmeleri lazım.

Prekaziyi getirin öğretsin bri şeyler bu adama ya şaka yapmıyorum .

SmartSelect_20231220_222439_Chrome.webp

Sezon basindan beri degismiyor, maalesef cok golumuzu yedi bu sezon bu sekilde. Topa zimba gibi cakacak bazen topu rakipten kimse gormeyecek ve top gol olacak.
Zimba gibi vurmasina gerek yok, orada plase vurulur sag köse bombos. Kaleciyi tutturdu halbuki cok iyi plase sut atabiliyor.

Bu çıkıp Zaha girince 5 dakikada oyun 180 derece lehimize döndü, üst üste 3 pozisyon geldi birdenbire. Ki Zaha da şu ana dek bekleneni çok veremeyen bir isim ama değişiklik sonrası büyük takım refleksi oluştu, 2.yarıdaki o ölü toprağı gitti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çıkıp Zaha girince 5 dakikada oyun 180 derece lehimize döndü, üst üste 3 pozisyon geldi birdenbire. Ki Zaha da şu ana dek bekleneni çok veremeyen bir isim ama değişiklik sonrası büyük takım refleksi oluştu, 2.yarıdaki o ölü toprağı gitti.

rakip daha cok yüklendıgı icin bos alan bulduk ortasahalar boşaldı

kerem yerıne icardi cıksa 2 3 gol atardık

10 ve kanat oyuncusu Ferdi solbeke evrilip başarılı olduysa, Barış Alper idareten de olsa -güya- orjinal beklerden daha iyi performans gösterebiliyorsa; Kerem de çizgisini hakkıyla kullanan, çalışkan bir kanat oyuncusuna dönüşebilir, arada çok daha az fark var...

Rashica skora yönelik oynayan sol kanat oyuncusu idi, geçen yıl bizde sergilediği daha defansif rolü özlemiyorum dersem yalan olur. 4-3-3 kanat forveti gibi kullanılmayacaksa -ki hoca 4-2-3-1 saplantısını terk edecek gibi görünmüyor- tam da onu örnek almasını öneriyorum kendisine. Hele şu oyun kurma işlerine hiç bulaşmasa iyi eder. Her oyuncunun yapabileceği ve yapamayacağı şeyler var nitekim...

Kerem Aktürkoğlu’nun paylaşımı.

1703101999138.webp

rakip daha cok yüklendıgı icin bos alan bulduk ortasahalar boşaldı

kerem yerıne icardi cıksa 2 3 gol atardık
Haksızsın diyemem, belki daha da iyi olabilirdi ama Zaha kısa sürede ciddi etki gösterdi, Kerem'i attığı ve kaçırdığı gol dışında çok etkin göremedik. Barış'ın bile en az 3-4 etkili bindirmesi ve bire biri var, Kerem bunları yapamadı hiç.

Maçı bitirebilirdi, ama kaçırdı o pozisyonda. Geçen sene karar konusunda çok daha iyiydi, baskıdan dolayı mı bilemiyorum ama kararları çok kötü.

Kaçırmaya devam oglusum,ben saldım artık seni

Gereksiz baskı var üzerinde. Sosyal medyadaki paylaşımlarından göndermelerinden anlaşılıyor etkileniyor paylaşımlardan. Derbilerde güveniyorum ama derbilerde ozgüvenli oynuyor skor katkısı mutlaka oluyor fb bjk maçlarında.

Aslanım benim derbilerde özellikle Kadıköyde üst düzey oynuyorsun. Bu maçta bunu devam ettirmen dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt