#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki ilk defa bir futbolcu ıslıklanıyor 40 senedir futbol izlerim bu hep böyleydi keremde oyun yapısı gereği skor üretemezse çekilmez oluyo Buda taraftarın gözüne batıyor sen 34 top kaybı yapamazsın o kaybettiği topları geri kazanmak için takım bir ton efor sarf ediyo

Isliklanacak hic birsey yapmadi , bir futbolcu iplemez umursamaz hatalar yapar isliklanir ama Kerem elinden geleni yapiyor cabaliyor ve cok iyi skor katkisi veriyor faydali da oluyor tekrar ediyorum isliklanacak hic bir sey yok. Icardi 1 ay izine gitti isliklanmadi , Ndombele 5 aydir 2 kilo veremedi isliklanmadi ama Kerem isliklaniyor oyle mi hadi ordan.

34 top kayıbı bir rekor olabilir mi bu arada bir hücum oyuncusunun top kayıbında benim gördügüm en yüksek rakam oldu sanırım.

Isliklanacak hic birsey yapmadi , bir futbolcu iplemez umursamaz hatalar yapar isliklanir ama Kerem elinden geleni yapiyor cabaliyor ve cok iyi skor katkisi veriyor faydali da oluyor tekrar ediyorum isliklanacak hic bir sey yok. Icardi 1 ay izine gitti isliklanmadi , Ndombele 5 aydir 2 kilo veremedi isliklanmadi ama Kerem isliklaniyor oyle mi hadi ordan.
Fiksture bakincada hadi Keremi kusturdun, moralini bozdun. Keremsiz nasil yapicaksin :D

Dün maçtaydım.

Kerem'i 1 kez bile eleştirmedim, çok değer verdiğim yeni Hasan Şaş olarak gördüğüm bir oyuncu.

Dün tüm takım bilhassa 2. yarı 2 kişilik oynar iken Kerem kötü oynuyordu hem de çok kötü, olabilir her futbolcunun kötü günleri vardır ve olacaktır.

Oyundan alınırken ben alkışladım ama ufak tefek homurdanmalar oldu ve asla topluca bir ıslık vb. olmadı, bu kadar hassas olunacak bir şey yok.

Futbol bu neticede iyi oynarsan alkışlanırsın kötü oynarsan serzeniş olur yok eğer bunu kaldıramıyorsan o milyonları kazanmanın pek anlamı kalmıyor zira o milyonları sana bunları aşmış olduğun için veriyorlar.

Artık bir ortası olması lazım kotuyken de bir seviyen olmalı kerem maalesef bunu beceremiyor..Bu kadar top kaybıyla zaten ancak buranın kralı olur Avrupa'da 3 Mac oynatmazlar ustuste..
Islık olayına gelirsek bunu yapanlar Galatasaraylı falan olamaz takıma 3 yıldır öyle böyle en çok katkı veren oyuncuyu insan mal olsa isliklamaz..

Kerem olayını dramatize edip durmak yerine, biraz da şu oynadığı futbolu konuşalım artık. Tamam gol atıp katkı verdiği maçlar var, hatta çok değil 4 gün evvel attığı frikik ile çok kritik 3 puanı getirdiği gerçeği var. Ama neden herkes buzdağının görünen kısmına takılı kalıyor? Bu adam attığı goller ile galibiyet getirdiği kadar, kaçırdığı goller ve kaptırdığı toplarla çok daha fazlasını kaybettiriyor. Tek yapacağı basit oynamak, topla çizgiye inmek ve mümkünse rakip beki oyuna sokmamak. Bu arkadaş olduğunca mantıksız işler peşinde koşuyor, veremediği paslar, atamadığı çalımlar, karşılayamadığı bekler ve kaçırdığı pozisyonlar ile eleştirilmeyi hak ediyor. Gol attığında zaten kral olup çıkıyor bir anda, tüm sorunlarını unutturuyor ama atamadığında her geçen dakika zarar vermeye başlıyor. Islıklanmayı falan geçelim, dün Barış'ın golü olmasa buralarda ıslıktan fazlasını görürdük kendisi için. GS topçusu 50 tane top kaybetmez. Duran top atabilmek dışında son 2 senede geliştirdiği herhangi bir özellik yok hatta Torrent dönemindeki dinamizminin ve yeteneğinin yarısı bile yok şu anda. İlk 11'de yabancı kotası kalktığı anda bir esprisi de kalmayacak. Oyun tarzını ve oyun aklını geliştirmediği müddetçe her maç gol veya goller bulmak zorunda, aksi halde bu eleştiriler çığ gibi artar, hele ki ligde artık kritik stresli haftalara doğru gidiyoruz, şu saatten sonrası hata kaldırmaz. O yüzden hocanın yerinde olsam bu saatten sonra sadece hamle oyuncusu olarak kullanırım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitsin de kına yakın. Yerine gelen 3 Milyon maaşlı 30+ yabancı starlar kurtarır bizi nasılsa.

Top kayıpları konusunda muhakkak çalışması gerek amenna ama müthiş skor katkısını çok cüzzi bir ücretle aldığımız, kroniği olmayan, takımdaşlığı üst düzey herife şu muameleyi nasıl reva görüyorlar anlamıyorum. Üstelik yaptığı bazı saçmalıklarında nedeni üzerinde kurulan gereksiz baskı, bu net yani.

bir ingiliz terbiyesini öğrenemedik kendi takımına karşı.

eleştrileri her daim var maç dışında ama stadda böyle tepki yok.

FAKAT burası türkiye - trip kanımızda var. o kadar top kaybında kötü oynadığını bilince bu ülkeyi bilen adam ıslık gelince hayata küsmemeli. Bu kötü futbolcu anlamına gelmez. Tabii ki sahip çıkılacak - ama taraftar ufak tepkide maç sonunda sevinmeye katılmamak etmemek kafa sıkıntılı demek benim nezdimde.

Kerem kontra atak futboluna uygun bir oyuncu. Bu sistemle hep top kaybedecek. Top kaybı veya futbol becerisinden öte eğer takımı sahiplenen yerli oyuncularınız yoksa başarılı olma şansımız yok. Icardi'yi, Ndombele'yi ıslıklasan ne olur çok umutlarında olmaz. Zaha'ya instagramdan tepki gösterildiğinde nasıl cevaplar verdiğini gördünüz, kibarca işine bak kardeşim diyor. Kerem, Abdülkerim gibi adamlar takımın kötü futbolunu, taraftar oyuncu ilişkisini dert edinen çocuklar.

Kaliteli yerli oyuncuları haksız yere yıpratıyoruz, Kerem gitse yerine Tete gibi gelecek. Kerem'in yerine getireceğiniz kişi taraftarı, takımı ne kadar umursar?

Keremin top kayıplarını ve diğer olumsuz istatistiklerini Okan hoca oyun sisteminde yapacağı değişikliklerle düzeltebilir. Eleştirilerin bu yönde olması lazım.

Evet çok top kaybetti, çok atağın içine etti ama ıslıklamak ne Allah aşkına ya. Bu adamın 10'da 1'ini yapmayan Tete ve Ndombele varken sürekli bu adama niye sarıyor taraftar. Her sene tribünlerdeki kültür daha da geriye gidiyor.

Üstelik ıslıklasan ne olacak ki, bu yoğun fikstürde sanki çok oyuncu var da yerine oynatabileceğin birde Kerem'i küstürüyorsun.

empati yapıyorum ama işin realitesinde

çevre kotrolümü artık , başka bir şey mi - verilen görevde topu hızına güvenerek değil aklına güvenerek kullanmayı öğrenmeli, yaş olarak en üst döneminede girdi sayılır.

üzülüyorum kereme

ağzıyla kuş tutsa 2 maç sonra ıslıklanır kötü oynuyor diye

Top kayıpları konusunda muhakkak çalışması gerek amenna ama müthiş skor katkısını çok cüzzi bir ücretle aldığımız, kroniği olmayan, takımdaşlığı üst düzey herife şu muameleyi nasıl reva görüyorlar anlamıyorum. Üstelik yaptığı bazı saçmalıklarında nedeni üzerinde kurulan gereksiz baskı, bu net yani.
Hocam top kaybı konusundan ben de rahatsızım ama her şeyin suçlusu Kerem'miş gibi davranmak çok büyük haksızlık. Sanki her şey dört dörtlük de bir Kerem aksıyormuş gibi üstüne gidiyorlar. Iyice günah keçisi oldu artık. Son 2 maç 4 gol attı, ardından ilk kötü maçta direkt ıslıklanıyor buna kim dayanır yahu. Iyice kronik hastalık haline geldi bu taraftarda.

İnşallah sezon sonu Avrupa'ya gider de bizim şımarık transfer manyağı taraftarımız da kına yakar göbek atar. Sonra arkasından ağlarlar sana her sene garanti minimum 10 gol 10 asist yapan oyuncu bulamayınca.

Şimdi gördüm bir kaç topçu kendisine destek çıkmak için Twitter'da resmi hesabın Kaptan Kerem paylaşımını retweet etmişler.

Yazık ne hallere düşüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt