#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok 1 e satalım Hocam iyi günler
senin karizma şu an şuralarda;

1723120433506.webp

RUSYA ya göndermeye ikna edemiyor yönetim kendilerini rezil ediyorlar. Ya Erden Timuru gönderirseniz böyle ortada kalırsınız oyuncuyu ikna etmek için

top ayağında 2 saniyeden az kalınca la liga oyuncusu, uzatınca erzincan formasıyla inönü'de kontra kovalayan kerem'i görüyorum

hoca bir hafta Zahayla küsüp Keremle barışıyor diğer hafta Zahayla barışıp Kereme küsüyor yarın da Zaha başlar muhtemelen

Kerem’de tam muhafazakar mağdurluğunu görüyorum.

Niye oyundan alınıyorum, niye ben yedek kalıyorum, niye eleştiriliyorum, niye ben niye ben diye liste uzar gider böyle.

Bu mental yapısı yüzünden 2 senedir hiçbir eksik tarafı düzelmedi. Düzelmez de zaten.

Kerem’in kendisi için yapılan hiçbir eleştiriye “acaba doğru olabilir mi” diye bakmadığını ve sürekli başkalarını suçlu gördüğünü düşünüyorum. Bu yüzden mutsuz zaten. İçten içe takımdan birilerini suçlamak ve onları eleştirin beni değil demek istiyor ama diyemiyor.

2 senedir eksik yanlarını düzeltmedi mi ? Kerem kadar kendini geliştirebilen, değiştirebilen çok az oyuncu gördüm. Kazandığı özelliklere alıştığın için fark edemiyorsun bile geldiğinden beri hep aynı olduğunu zannediyorsun.

kerem skor yapmayı unuttun torinolu şaban gibi gol orucun başladı bir an önce git hava değişimi olur. Opsiyonlu cartlu curtlu kiralayalım en kötü.

Bavullar hazırlanmıştır umarım. Hava alanı seni bekliyor

spartak moskova'dan iyi takıma ''oynayanı düdüklesinler'' diye yaklaştığı için kısa vadede mutlu olması ve etmesi güç bir ihtimal gibi görünüyor

bizi mis gibi 13 milyon eurodan etmiş gibi görünüyor. o zaman söyle menajerine gidip aynı teklifi avrupadan getirsin. ama adamlar salak değil tabii avrupada goller atmasına rağmen ne halt olduğunu görüp dişe dokunur teklif bile yollamıyorlar. yalandan socieadad kolpası salın anca

Akşam stada giden taraftarlar az biraz akıllıysa Kerem'i tribüne çağırıp alkışlayıp moral verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt