#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopenhag, Münih maçlarında kaçırdı da Manu maçlarında naptı? 4 sezonda 80 golden fazla katkı vermiş bir kanat gösterin hem ligde, derbilerde, al'de, şl'de skor katkısı yapsın ona göre kıyas yapalım. Aldığı maaş da sakız parasıydı yaptıklarının yanında.

Adam skor katkısı yapmadığı sürece her maç eleştirildi, linçlendi. En son darbeyi de yönetim vurdu medyaya malzemeyi verdi, kaptanlığını aldı. Mental mı dayanır buna yav. Gitmek isteyecekti tabi.

Son gün adam gibi yönetim olsa gidemezsin diyecekti. Ama Arias'ı tıpkı Zalewski, Doue ve bir çok oyuncu gibi bitti gözüyle görüp yallah çektiler.

Hoca da çıkıp yerine adam gelmeden gidemezsin diyemedi.

zaha da, tete de çılgın atmayacak. tete aşırı düşük bir seviye lige gitti gerçi. gs'daki performansını kıyaslarsak (0 gol 0 assist) 1 gol 2 asist yaptığında çılgın attı diyebiliriz.
Ben de Yunan ligi fasulye den lig yazacaktım ama sonra bizim ligimizin muhteşem kaliteli olduğu aklıma düştü.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın lyonda Zaha coştuğunda onun topicide hortlar :asd: Bu formayı bir daha giyeni Zalewski. Yunusta coştuğunda yedek kalmalıydı, gitmemeliydi dendi :asd: Eski sevgili misali.

zaha ya da angelino gibi adamlar ayrıldıktan sonra iyi oynadı diye laf yapmanın anlamı yok, burada hiçbir şey yapamadılar ve gittiler o kadar

bizim için kerem’in durumu çok farklı o açıdan, el birliğiyle en önemli oyuncularımızdan birini kaybetmiş olduk, kendisinin de suçu var olayın buralara gelmesinde onu da belirteyim

Ligin son 3 ayinda sampiyonluk nasil geldi? Bu sorunun cevabini bulduktan sonra sohbete devam edebiliriz.
Ligin son 3 ayında da geçen senenin tamamında da top falan oynamadık. Bunu Okan Buruk başlıklarında da defalarca yazdım. Ligin zayıflığı bizi şampiyon yaptı. 2 tane kaybettiğin Bayern maçıyla Okan'ı kral yaptılar halbuki oynadığımız sistem ne belli değil. Torreira hariç takımdaki bütün oyuncular maç boyu ortalama 10+ top kaybediyor. Burada yerleşimde sıkıntı var, büyük takım böyle top oynayamaz bunları defalarca yazdık. Koymuşsunuz hedef tahtasına bedava oynayan bir Kerem'i hadi kurtuldunuz şimdi bakalım hangi kanat ne katkı verecek takıma.

niye haksız oldugunuzu kabullenmıyorsunuz ustad
Haksız olduğum mesajımı alıntılarsan neden kabul etmeyeyim Recebim. Osimhen kötü oyuncu muydu da Napoli'den ayrıldı? Adamın bağı koptu bir şekilde. Keremin en az 9 ay önce bağı bizle koptu, daha da eskisi var da, takıma zararı en az 9 ay.

Haksız olduğum mesajımı alıntılarsan neden kabul etmeyeyim Recebim. Osimhen kötü oyuncu muydu da Napoli'den ayrıldı? Adamın bağı koptu bir şekilde. Keremin en az 9 ay önce bağı bizle koptu, daha da eskisi var da, takıma zararı en az 9 ay.
bu zararı sizin gibiler yüzünden verdi yalnız orda kabullenemıyorsunuz

Boşa tartışıyoruz adam gitti gecmıs olsun

geçen sezonki formsuzluğunda en büyük pay taraftarlığın manasını çözememiş galatasaraylı geçinen ruh emicilerdi... Ruh emiciler gidince sihrini göstermeye başlaması normaldir... biz yine dementorlarla burada kaldık.

Bu ruh emiciler doğaları gereği en kısa zamanda Barış'a çalışmaya başlayacaklar... Bu sefer kazanır mıyız bilmiyorum ama onu da koruyacağız.

O zahayi hic bir zaman almayacaktik. Keske transfer calimini esas zahadan yeseydik.

Şaka gibi, hangisini oynayacagiz derdindeyken şu anda “0” kanat 😅

Zaha Tete şov yaparsa Okan Buruk eleştirilir. Taraftarın suçu değil hoca ile oyuncuların sorunu. Kerem olayı farklı trübün homurdanmaları eleştirileri bu duruma getirdi.
Kıvılcımdan iş buralara geldi. Adam en ufak homurdanmadan etkileniyordu. Galatasaray burası baskı olur abi elbet. Son zamanlarda cılkı çıktı onu konuşmuyorum ama adam o eleştirilerden etkilenip bu kadar düştü zaten. İş buralara kadar geldi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonu gayet iyi açmıştı zaten. 4231 oynamaya devam edersek göz göre göre gönderenlere ağır laflar edebilirim.

Bu çocuğu eleştirenleri gerçekten anlayamıyorum. Eğer o bahsettiğiniz kanattaki size göre görevleri yapsa beklediğiniz gibi, 200 milyonluk oyuncu olur alanının en iyisi olarak anılır.
Muhteşem bir oyuncumuz var, her takıma karşı ciddi bir tehdit ve gerekeni yapıyor.

Sesinizi kesin ve şovu izleyin.!
Şovu izleyinnnn
Yeni başladıı

Ligin son 3 ayında da geçen senenin tamamında da top falan oynamadık. Bunu Okan Buruk başlıklarında da defalarca yazdım. Ligin zayıflığı bizi şampiyon yaptı. 2 tane kaybettiğin Bayern maçıyla Okan'ı kral yaptılar halbuki oynadığımız sistem ne belli değil. Torreira hariç takımdaki bütün oyuncular maç boyu ortalama 10+ top kaybediyor. Burada yerleşimde sıkıntı var, büyük takım böyle top oynayamaz bunları defalarca yazdık. Koymuşsunuz hedef tahtasına bedava oynayan bir Kerem'i hadi kurtuldunuz şimdi bakalım hangi kanat ne katkı verecek takıma.
Burada yazilanlari okuyup mu cevap veriyorsun yoksa kendi gordugun seyi mi anlatiyorsun? Cunku benim yazdiklarim ile senin verdigin cevap arasinda paralellik yok. Hedef tahtasina koyan kim? Once kaliyorum deyip sonra son gun giden baska bir oyuncu mu oldu Kerem haric bu transfer doneminde. Ben ne diyorum tekrar bir oku; asil sorun Kerem'in gitmesi degil Kerem er ya da gec zaten gi-de-cek-ti. Asil sorun: 3 kanat ayrilmisken hala 1 tane kanat transferi olmamasi. Problem tam olarak da bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt