#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1727133146830.png

3acbf954-5514-4b02-95e4-b1bcaa10bd20.jpg

2 Assist yapmış HA
Değeri normalde min. 20 olmalıydı.

Ama bir oyuncu taraftarlar'dam sevilmesi vakit, günah keçisi ilan edildi vakit, değerin altında gider ve başka takımlar için "fırsat transferi" olur.

Çoğu taraftar eminim kapak yememek için kötü oynamasını istemiştir...

Tabi Keremi büyük maçlarda görmek lazım. Porto, Sporting ve CL'de.

Keşke bonus monus koydursalardı bari kardan pay koydurmuşlar anca o da %10 baya soyulduk Benfica tarafından. Bu şerefsizler Gedson'u da bize satmayıp 6milyona tinercilere peşkeş çekmişti bir kinlenme oldu bende hafiften.

Allah yolunu açık etsin. Ayağına taş değmesin. Zaha transferi sonrası ilk günden itibaren sürekli çocuğu tukaka edenlerde ağzının suyunu akıtarak TV başında hararetle izlesinler. Kerem'e hak razı olsun .Bence en iyisini yaptı.
Gıptayla izlemeye devam.
Buda bize büyük bir ders olsun diyeceğim ama olmaz ki.

Portekiz ligi şöyle boktan böyle kalitesiz deniliyor da herifler her sene 100 milyon oyuncu satıyor. Belki de liglerin böyle olması gerekiyor ki kulüpler ekonomilerini döndürsünler.

Kavga et bişe yap, tribünlere sızıp ıslıklayan kardeşim bir işe yarayın.

Kerem'i madem taktınız kafaya, opsiyonsuz kiralık gönderseydiniz. Bu nasıl iş bilmezliktir..

Renkdaş senin nick bana hep çok eskiden bi üye vardı onu hatırlatıyor Serhat . Türkel mi neydi.

Sen o değilsin di mi?

Galatasaray’ın TD’si olacağım futbolu en iyi bilen kişiyim diye iddiaları bulunuyordu sanki
Yok. Onunla en çok kapışanlardan biriydim ama. :asd:

İstatistikciler toplanmış ama unuttukları bir şey var kerem gittken sonra galatasaray'ın top kaptırma istatistiklerine de baksınlar bir, gitti gideli götümüz ağzımızda maç izlemiyoruz çok şükür. Okan geçen gün boşuna mı yunus top kaybı yapmıyor dedi, orada ki gönderme keremeydi. Barış alper gereken cevabı gol sevincinde verdi zaten ben buradayım dedi Galatasaray'ın evladı bitmez herkes rahat olsun. Elemanı başımıza messi yaptılar suçluda gs taraftarı oldu.
İnsanlar istatistik için konuşmuyor belki taraftar da bir konuşurken haddini bilerek insafsızca konusmaz artık diye diyor

taraftar işi bahane
zaha da
kerem avrupa diye googlea yazınca bile 2021den 24e çeşitli zmnlarda 50 tane demeci çıkıyor avrupaya gitmek istiom diye
o kdr bunaldıysa spartak moscow teklif yaptığı an vınlardı, vınlamadı
ki gitmeyip de doğru yaptı obejktif olarak en az bizim kadar büyük olan bir ekip olan benfikaya gitti.
ha bu kdr vıdı vıdı niye yapılıyo onu da anlamadım oyun olarak da yunus kesinlikle aratmıyor, hatta keremin yapamadığı bazı şeyleri de ustaca yapıyor
sadece keremin ceza sahasında posyon takibini yapamaz o kadar iyi o kadar.
geçen sene rashicaya ah vah yapıldı barış çıktı
bu sene yunus çıktı
biraz G.Saraylı olmaya özen gösterelim, herif gittiğinden beri ben demiştim diye birbirinizin üstüne tırmanana kadar oyunumuzda neler değişmiş neleri daha iyi yapıoruz ona foküslanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt