- 23 Aralık 2008
- 60.155
- 57.813
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok. Onunla en çok kapışanlardan biriydim ama.Renkdaş senin nick bana hep çok eskiden bi üye vardı onu hatırlatıyor Serhat . Türkel mi neydi.
Sen o değilsin di mi?
Galatasaray’ın TD’si olacağım futbolu en iyi bilen kişiyim diye iddiaları bulunuyordu sanki
Yok. Onunla en çok kapışanlardan biriydim ama.![]()
Forumda farklı bir isimle yazmaya devam ediyordur. Şevki, Samet, Evren, Ekin familyasından biri odur muhtemelen.Ahahahah
Ne oldu acaba kendisine bi yerde antrenör olmuş mudur acaba
Taraftar kendine baksın bence ..Kerem'i madem taktınız kafaya, opsiyonsuz kiralık gönderseydiniz. Bu nasıl iş bilmezliktir..
İnsanlar istatistik için konuşmuyor belki taraftar da bir konuşurken haddini bilerek insafsızca konusmaz artık diye diyorİstatistikciler toplanmış ama unuttukları bir şey var kerem gittken sonra galatasaray'ın top kaptırma istatistiklerine de baksınlar bir, gitti gideli götümüz ağzımızda maç izlemiyoruz çok şükür. Okan geçen gün boşuna mı yunus top kaybı yapmıyor dedi, orada ki gönderme keremeydi. Barış alper gereken cevabı gol sevincinde verdi zaten ben buradayım dedi Galatasaray'ın evladı bitmez herkes rahat olsun. Elemanı başımıza messi yaptılar suçluda gs taraftarı oldu.
Taraftarın gazıyla adam mı gönderilir? Biz hep Keremciydik bizi taraftardan saymıyorlar mı?Taraftar kendine baksın bence ..