#7 Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray tarihinin önemli bir figürüdür Kerem. Köprünün altından sular da aktı. Kulübe para da kazandırdı. Kaldı ki futbol sürekli değişen dinamiklere sahip. Aynı onbir ile oynanan bir oyun değil. Kerem üzerinden Galatasaray'ın oynadığı futbolu tarif etmek pekala mümkündür. Yalnız bu yorumları Kerem'in itibarını da kötüleyecek cümleler üzerinden yaptığınızda Galatasaray'ın marka değerine de zarar verirsiniz.

Hazar'ın ifadelerine katılmıyorum. Kerem de dayanamayıp yanıt hakkını kullanmış konuyu hiç Galatasaray'a getirmeden.

Taraftarlık yaparken partizanlaşmadan sadece o ana değil tüm tarihe sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Hazar ve bu tip bazı isimler var taktı mı takan oyuncuları taraftarın önüne atmak için fırsat arayan tipler. Performansı iyiyken Muslera'ya takmıştı en ufak sallanmasını bekliyordu sonra Kerem'e taktı yarın öbür gün Barış yada Yunus'a takar. Bu kişilerin yaptıkları eleştiri değil taktıkları oyuncuları kitlelerin önüne atıp linç ettirmek, baskı oluşturmak ve zarar vermek amaçları. İyi niyetli eleştirileri ve bu tarz kişilerin linçlettirme girişimlerini iyi ayırt etmek gerekir.

Cevap verdigi adam kim ? Ne vasfi var bunun gibi dolu insan var twiterda alti ustu bir medya gorevlisidir hayatimda ilk defa profosyonel bir topcunun bir gazetecinin tweetine cevap verdigini goruyorum ornegi varsa soyleyin

Ne demis bagajimi var demis dogru demis hucumda kattiklari kadar takim oyunundan goturdukleri var normal seviyede bir elestiri

Isler benficada kotu gidiyor eskisi kadar pohpohlanmiyor buraya sardi neden iyi giderken cevap vermedi ?

Bu cocuk ciddi sorunlu cocukluguna inmek lazim ciddi tedaviye ihtiyaci var

Kerem'in yaptığı paylaşım gayet anlaşılabilir. Burada anı isim Rafa Silva'ya yıldız diyordur mesela di mi? Peki Rafa Silva maç başı 16-17 top kaybı yaparken bundan bahsediyor mu? Yok. Neden çünkü takıntısı olmuş adamın Kerem eskiden Muslera'nın iyi zamanlarında ona bile sallamaya yer arayan kişi de bu. Bu ve bu tarz kişiler bu gün Kerem olur yarın öbür gün Barış- Yunus olur sonra bir bakmışız elimizde değerlerimiz kalmamış hepsi bu tipler yüzünden kaçmış.

"Yük getiriyor" anlamında kullanıyorlar herhalde.

"Geçiş oyunu, çekmek, çıkmak, versatil" tayfanın yeni sıçmığı.

@P. Enis Sever
Türkçe'nin zenginliğine niye bu kadar geriliyorsun ki. "Bagajı olması" demek geçmişte yediği naneleri sırtında taşıyor demenin kısa yolu gibi bir şey. Gayet de pratik bir tanım bana göre.

Kerem'in yaptığı paylaşım gayet anlaşılabilir. Burada anı isim Rafa Silva'ya yıldız diyordur mesela di mi? Peki Rafa Silva maç başı 16-17 top kaybı yaparken bundan bahsediyor mu? Yok. Neden çünkü takıntısı olmuş adamın Kerem eskiden Muslera'nın iyi zamanlarında ona bile sallamaya yer arayan kişi de bu. Bu ve bu tarz kişiler bu gün Kerem olur yarın öbür gün Barış- Yunus olur sonra bir bakmışız elimizde değerlerimiz kalmamış hepsi bu tipler yüzünden kaçmış.
Ya birakin bu evlatciligi normal bir elestiri kufur yok hakaret yok ve elestiride dogru set oyunun katilidir bu adam top kaybi sayisi icin sadece elestirilmiyor uc sene Galatasaray da oynadi

Kendini bir gram gelistirmedi halen topa ilk dokunusu bomba gibiydi halen kale agzindan toplari havaya dikiyordu birisi birsey soylediginde triplere giren soyunma odasini birbirine katan biridir bu

Hazar buyuka midir nedir onu asla savunmuyorum canida cehenneme

Once baris sonrada yunus ozel ekiple calisirken bu pasamiz millete kusup trip atmak pesindeydi

Yunusa neler soylendi hakliydida cocuk calismaya basladi oynuyor demekki bazen elestiride dogrudur kaale almak lazim

Bu gazeteciyi gunahim kadar sevmem ama soyledigide sonuna kadar haklidir aynisini soyleyen milyon insan var cevremde hepside iyi Galatasaray lidir hepsimi yanlis goruyor

Geri
Üst Alt