- 3 Temmuz 2012
- 133.956
- 80.794
- 5.198
formu düsük hali23 mac 10 gol 6 assist
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
formu düsük hali23 mac 10 gol 6 assist
double double yapmasi lazimformu düsük hali
O ne demekmiş modumAl işte. "Bagajı olmak" kullanmış bir feno daha.
Yok yaw bunlar illüminati gibi bir şey sanırım.
Hay bagajına!
Bagajı olmak ne demekAl işte. "Bagajı olmak" kullanmış bir feno daha.
Yok yaw bunlar illüminati gibi bir şey sanırım.
Hay bagajına!
"Yük getiriyor" anlamında kullanıyorlar herhalde.O ne demekmiş modum
İlk kez duydum
Kim çıkarıyor bu lafları allah hepsinin belasını versin"Yük getiriyor" anlamında kullanıyorlar herhalde.
"Geçiş oyunu, çekmek, çıkmak, versatil" tayfanın yeni sıçmığı.
@P. Enis Sever
Türkçe'nin zenginliğine niye bu kadar geriliyorsun ki. "Bagajı olması" demek geçmişte yediği naneleri sırtında taşıyor demenin kısa yolu gibi bir şey. Gayet de pratik bir tanım bana göre."Yük getiriyor" anlamında kullanıyorlar herhalde.
"Geçiş oyunu, çekmek, çıkmak, versatil" tayfanın yeni sıçmığı.
@P. Enis Sever
Ya birakin bu evlatciligi normal bir elestiri kufur yok hakaret yok ve elestiride dogru set oyunun katilidir bu adam top kaybi sayisi icin sadece elestirilmiyor uc sene Galatasaray da oynadiKerem'in yaptığı paylaşım gayet anlaşılabilir. Burada anı isim Rafa Silva'ya yıldız diyordur mesela di mi? Peki Rafa Silva maç başı 16-17 top kaybı yaparken bundan bahsediyor mu? Yok. Neden çünkü takıntısı olmuş adamın Kerem eskiden Muslera'nın iyi zamanlarında ona bile sallamaya yer arayan kişi de bu. Bu ve bu tarz kişiler bu gün Kerem olur yarın öbür gün Barış- Yunus olur sonra bir bakmışız elimizde değerlerimiz kalmamış hepsi bu tipler yüzünden kaçmış.