#7 Kerem Aktürkoğlu

doğuştan fenerli

Gxcq-ogXUAACgzN
kafa yapma hocam

doğuştan fenerli mi

eyvahhhhhhh

recepp nediyorlar receppp

Bu herif 2 gün sonra Mert Hakan ile antrenmanda kavga eder. Taraftara hareket çeker.

Onu diyorum renktaş, Yunus kendisini o duruma düşürecek biri de değil bence. Bu sadece kulüple ilgili değil ya oyuncunun yapısıyla da ilgili -ki Kerem'in de gideceğine hala ihtimal vermiyorum
Gitti bile shaban. Onceki yillarda kazanamad8gi parayi orada alip acigini kapatacak. Biraz menajer biraz da ev halki muhakkak etkin olmustur.

Maaşının 3 katını teklif etmişler, ok verdi vermedi 1-2 güne belli olur da iş pazarlığa döndüyse camianın kapıları kapanır.

Okan hoca belki bu durumdan haberdar olduğu için geçen -adını unuttuğum spiker kadınla- canlı yayınında Kerem için "bize çok katkısı oldu, bizim için önemliydi, kapımız hep açık" minvalinde bir şeyler söyledi. Sanki "olm teklif yapacaklar sana, bak yapma etme, hata yaparsın" gibisinden bir uyarıydı belki de.

bu keremin nasıl bir menejeri varsa bizimkilere haberde yollamamışlar işi pişirirken. Ulan belözoğlu bile Adnan Polat'ı arayıp başkanım böyle böyle beni istiyorlar ne yapalım demişti. Ulan Kero. GS o dönemki GS değil işte istesek şu dakika indiriririz keroyu da hamle yok nedense. Zaniolo back-up olacağına Kero olsun isterim.

*yanlis konu*

Madem buraya geldim iki kelamimi birakayim.

Fenerin ihtiyaci var mi- fazlasiyla
Ucuza benfica birakir mi - asla
Maasi 5+bonus? - muhtemelen
Tercih ederse ve gelirse gundemden dusemeyecek.

Keyfi bilir. Geriden izlemek nasil olur gorsun bakalim

1 sene önce takımından avrupa hayalim var diye yalvarırcasına gidip 1 yıl sonra ezeli rakibin için ülkeye dönmek nedir. Demekki avrupa hayali yalanmış. Keremi belki eşi ailesi çevresi etkilemiştir belkide para tatlı gelmiştir bilemeyiz ama fbye gidip mutlu olması mümkün değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer olmasini gectim, eger bunlarla görüsüp pazarlik bile yaptiysa karaktersizin önde gidenidir.

Daha fazla seyler yazip ceza almak istemiyorum.

Talep: 3 konuda kerem konusu var, ayni seyler farkli farkli 3 konuda konusuluyor. Su haber olanin altinda mi olur burada mi olur. 1 tanesinde kalinmasi taraftariyim.

Her gundemde 2-3 konuda devam ediyor paylasimlar, ordan oraya ordan oraya bakiyoruz takip ederken

Geri
Üst Alt