#7 Kerem Aktürkoğlu

Şampiyon olduğumuz sezonda bile ağır eleştirdim ve hep gitmesini söyledim
Güleceksiniz belki ama 13.lüğü bile biraz ona bağlıyorum, tüm topları kendine isterdi, kendine oynardı, kaybettikleriyle de baya kritik puanlar kaybettirdi
Takım zayıf olduğundan koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi olmuştu çünkü
İcardi gelince biraz adam etti, onda bile hala takım için değil de icardi için oynadıydı
Ama kendini messi ronaldo sandığından biraz eleştirilince hep bir bozuk atmalar, küsmeler, sinir harpleri, mental zayıflıklar

fenere gelmesi bence hayırlı, gol atar mı atar, birkaç maç kurtarır mı belki kurtarır ama bu ego ve karakter yapısı ve mental zayıflıkla fenerdeki baskıyı kaldıramaz, ya hocayla atışır ya taraftarla, kadro dışı kalınca da küser, bir daha da barışmaz, bu da kayda geçsin

Millet hazarı linçlerken, drama queen yazmıştım bu herife. Bunun olayı bu, gündelik yaşamayı bırakın olaylara genel bakın

bu bir işaret kerem Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki Benfica ile ifb sonraki tur için eşleşti senin işte şimdilik yattı. Sen ne yaptığını bilmiyorsun etraflıca düşün kendine gel. GSliliği 2 mio fazla kazanıcaksın diye yakma. İlerde başını taşlara vurursun bu işin geri dönüşü yok ha!

Bırakın gitsin avrupa avrupa deyip 1 yıl sonra Türkiye'ye dönüyor. Galatasarayda oynayıp Fenere giden hangi futbolcu mutlu olmuş, bu mu olacak.

Çok pişman olacak çok

Yeniden söylüyorum bizim için bitmiştir saygı beklemesin

Fener gidip sadece bunu alıp güvenirse belki 2 - 3 maç çözer ama yanına Mertens veya Ilkay gibi birini alırsa çok faydalı oolacaktır. Topla ne kadar az oynarsa o kadar fayda sağlar

Boş konuşmaya gerek yok istediği yere gitsin Keremin tavrına bakılırsa düşmanlık yapıyor bize.Giderse de gitmezsede Galatasaray taraftarı bu tavrını unutmayacak bir daha Galatasaray lafını ağzını almasın.

Bence gidince konuşmak lazım.sanki hepsi söylenti.ali koçun gündem değiştirme çabası gibi.ayrica fenere gitmesi gerçekten iyi olur.bizim taraftar kereme olan kini ve nefreti ile bu sene yine kenetlenir ve motive olur..

Abi nasıl bi yanıklık oluşmuş sizde, 4 gündür sadece kerem konuşuyorsunuz

Düşmez kalkmaz bir Allah. Yapmayacaksın böyle şeyleri. Bir de 2 isliktan protestodan etkilenen biri olduğu için kendini çok sıkıntıya sokacak. Akıl işi değil fenere gitmesi.
Gittigi an cok destekleyecek tribun. Emre de oldugu gibi. Oldukca Faydali da olur. Soyle kotu olur boyle felaket olacak demenin anlami yok. En iyi senaryoda bile viz gelir tiris gider.

Bundan cikarilacak dersler onemli. Oncelikle onune gelene kaptanlik verilmemeli. Ikincisi, bundan sonra yapilan kontratlarda Osimhene yapildigi gibi Turkiye'ye donus maddeleri unutulmaz umarim.
Kerem olgunlugu olmayan biri Galatasarayi cezalandiriyor kendince. Baykus daga kusmus dagin haberi olmamis!

Geri
Üst Alt