#7 Roland Sallai

Iyiden iyiye bir sağ bek oldu herif iyi götürüyor valla kademelerde falan. Ilk zamanlarda zart zurt faul yapardi onları da pek yapmiyor 4 maçtır.

Bayağı iyi oynuyor yav, bir pozisyonda önce Ampem 'i ofsayta düşürdü, sonra gitti bastı topu aldı ayağından hatta pozisyonun devamında da faulü aldı

Normalde hücumdan devşirilen bir sağ bekin böylesine bilinçli defans yapabilmesine çok alışık değilim

Eyüp maçında 9 ikili mücadelenin 7 tanesini kazanmış, Rize maçında 7 ikili mücadeleden 4 tanesini kazanmış, Karagümrük maçında 16 tane ikili mücadeleden 12 tanesini kazanmış ve Antep maçında 14 ikili mücadeleden 9 tanesini kazanmış

Takımın en kıymeti bilinmeyen oyuncusu şu anda. Ne yapsa milletin gözüne giremiyor. Frankfurt maçında mutlaka ilk 11 olmalı.

Bu form durumuyla Şampiyonlar Ligi'nde kesilecek oyuncu Sallai olmaması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi seviyesinde nadir fiziksel varlık gösterecek oyuncularımızdan biri Sallai. Aynı şeyi sol kenarda hem defansif katkısı hem atletizmiyle Jakobs için de düşünüyorum

Yapmayın ne CL 'si, defansif ciddi zaafiyeti var çünkü Adam devşirme bek.

Derhal singo adapte olmalı. Sallai yeri gelir önde yeri gelir bekte oynar lig şartlarında. Clde ise sakatlık vs olmadıkça bek oynamaz.

Oyunu tutmamız gereken defansif olunması gereken anlarda singo ile önlü arkalı iş yaparlar orası ayrı.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde bi şekil götürür cl'de patlar. Cl'de singo ile önlü arkalı oynasın diyenler olmuş bu yeteneksizlikle en fazla bundan bek olur oda köy Ligi'nde cl'de flan aman aman kanser eder adamı

Frankfurt maçı kendisinin esas sınavı olacak. Eğer iyi bir performans sergilerse artık Sallai'yi tam anlamıyla kazanmışırız deriz, bağrımıza basarız ve eminim ki takımdan gittikten sonra da Elmander gibi yıllarca güzelce hatırlanır.

sınavı geçeli çok oldu siz bahrınıza basmamak için direniyorsunuz

Sallai ile ilgili yorumlarıma bakabilirsin Samiciğim, çok afedersin döverim seni aaa. Ben bu adamı epeydir savunuyorum zaten. Ben yetersiz bulan, istemeyen herkesi kapsayarak tüm Galatasaray taraftarı için söyledim.

Kaleciye yaptığın faulü çocuk yapmaz

Kızmaya gerek yok, seviyesi bu

Davinson'u sol stoper oynatacak halimiz yok
Singo'yu kesecek halimiz de yok

Kulübe yolu görünüyor kendisine, olması gerektiği gibi

Bu adamın kapasitesi belli, yeteneği yok

Geri
Üst Alt