#7 Roland Sallai

Frankfurt'un kasıtlı olarak bizim sol tarafı kapattığını, hücuma sağdan Sallai ile gitmemizi istediğini düşünüyorum. Sağdan Sallai çıkmayı beceremediği için hep batırdık. Sane ile hiç ikiye bir yapamadılar zaten. Kendince asgari mücadele veriyor bu kadar.
Biz soldan hiç doğru düzgün hücum edemiyoruz ki. Ligde de hep sağ taraftan hucüm ediyoruz. O zaman Eyüp ve önceki maçta da rakip bizi sürekli sağa mı yönlendirdi. Sanki 5 haftadır her maç soldan oynuyoruz da bu maç sağ tarafa yönelmişiz gibi belirtmişsin.

Yunus veya Sane kesilip sola BAY’ı atmadan soldan hücumu unutun.

Şuan Sane de Yunus’da solda sıfır verimle oynuyor.

2 fizik mücadele yaptı diye övülen oyuncu, sık sık pozisyon hatası yapıp takımın dengesini bozmuştur,boğuşuyor diye iyi görünüyor, kötü maç çıkardı
Takımdaki hücumcuların iki tanesi de şu fizik mücadeleyi verebilseydi dün rakibi zorlardın belki. Sallai olunca “2 fizik mücadele yaptı” oluyor.

Bu arada sık sık pozisyon hatası yaptı demene rağmen can alıcı atakların çoğunu Eren’in taraftan yiyoruz. Belki pozisyon anlamında ideal bir sağ bek değil ama takımın kalanı o kadar berbattı ki Singo hariç iyi görünüyor haliyle.

+ hava toplarını da sallai ye doğru şişirdiler hep. alındı alınmadı hatırlamıyorum ama ilk temas hep onun üzerineydi.
Bence rakip yanlış bir analiz yaptı 5-1’e rağmen. Eren Davinson tarafı maden gibiydi. Orayı zorlasalar daha da atarlardı geç farkettiler.

Sahada beynine oksijen gittiğini pek düşünmüyorum. Hem ligde hem de avrupada o kadar saçma sapan fauller yapıyor ki

Biz soldan hiç doğru düzgün hücum edemiyoruz ki. Ligde de hep sağ taraftan hucüm ediyoruz. O zaman Eyüp ve önceki maçta da rakip bizi sürekli sağa mı yönlendirdi. Sanki 5 haftadır her maç soldan oynuyoruz da bu maç sağ tarafa yönelmişiz gibi belirtmişsin.

Yunus veya Sane kesilip sola BAY’ı atmadan soldan hücumu unutun.

Şuan Sane de Yunus’da solda sıfır verimle oynuyor.

Biz yönelmedik, Frankfurt solu kapatarak bizi sağdan oynamaya yöneltti. Soldan hiç hücum yapmadığımız doğru değil bu maça göre daha dengeli bir dağılım vardı.

Bu arada ben bu herifi bu sene çok savundum hala daha savunurum o ayrı mesele de yazın ilk adım bunu pazarlayıp iyi paraya satmak olduğunu söyledim. Sonra üzerine katar singo mu alırdın başka bir şey mi bilmem. Hazıranda bu işler yapılacaktı.

1-2 eylül arası adamlar biz oyuncu almalıyız diye triplere girdi herifler yav.
Hikaye falan anlatmasınlara boşa bok gibi transfer sezonu geçirdik bi ilkayı alınca sahadaki sorunlar çözülmedi yani. Kaleciyi geç 3 tane adam alındı biri zaten geçen seneki adam diğeri ne işe yaradığını çözemediğimiz modern ziyech zaten.

6 numara lazım dedik. 2 tane çevik genç kavruk kanat lazım dedik tek yeteneği top sürsün ve hızlı olsun gerisi önemli değil dedik. Sen tehdit olursan geri kalan oyuncular verimli olur olamazsan içinden geçerler.

Rezelet işler.
Bu kadroyu bu şekilde çorba yapanların kovulması yetmez. Aşağılanarak kovulması gerekiyor.

Takım genel olarak stabil ve ağır olduğu için Sallai ve Barış gibi profiller aşırı övülüyor. Olması gerekenden fazla. Bence Sallai de ne kadar saygı duysam da mücadelesine Avrupa'da iş yapabilecek bir kulüpte as topçu olamaz, bazı meziyetleri çok eksik

Kornerde kaleciyi niye durduk yere ittirdin birader güleyim mi ne yapayım karar veremedim ne değişik hareketlerin var

Abi hiç kimse mi görmüyor sağdan ne zaman atağa kalkacak olsak top buna gelse oyunu yavaşlatıyor sağ kanatla uyumu hiç yok. Ligde bekte anca idare eder avrupada olmaz
Önünde ki kanatların maç içinde casper gibi takılmasının etkisi yok mu bunda.

Bkz: Eyüp ve önceki maç. Yavaşlatıyor dediğin adam Singo’dan pas alıp hızlı bir şekilde aksiyon alarak key pas atıyor.

Bazı maçlarda öne gidecekken geri çekip Davinson’a vermesi bana da gereksiz geliyor ama aynı şeyi bizim sol bekler de yapıyor. Gereksiz bir taktik tercihi olarak düşündüm.

Singo sag bek sallai sag kanat yaparim eger hoca olsam. Elinde daha iyi bir secenek yok. Sane efendi de yatmaya geldiyse ki göruntu o yallah kulubeye

9m aliyor diye her mac takimin agzina etmesini izlemek zorunda degiliz sane efendinin

Singo sag bek sallai sag kanat yaparim eger hoca olsam. Elinde daha iyi bir secenek yok. Sane efendi de yatmaya geldiyse ki göruntu o yallah kulubeye

9m aliyor diye her mac takimin agzina etmesini izlemek zorunda degiliz sane efendinin
Malesef zorundayız. Topçular bu niye 9 alıyor diyebilir hemde top oynamadan. Tam bir huzursuzluk sebebi

beyinsel olarak kendisini gelistirirse daha fazla fayda saglar

Biz yönelmedik, Frankfurt solu kapatarak bizi sağdan oynamaya yöneltti. Soldan hiç hücum yapmadığımız doğru değil bu maça göre daha dengeli bir dağılım vardı.
Ben de diyorum ki BAY’ın sahada olmadığı hangi maç bu sezon soldan yöneldik oyunu kurmaya?

Bu arada ben bu herifi bu sene çok savundum hala daha savunurum o ayrı mesele de yazın ilk adım bunu pazarlayıp iyi paraya satmak olduğunu söyledim. Sonra üzerine katar singo mu alırdın başka bir şey mi bilmem. Hazıranda bu işler yapılacaktı.

Hikaye falan anlatmasınlara boşa bok gibi transfer sezonu geçirdik bi ilkayı alınca sahadaki sorunlar çözülmedi yani. Kaleciyi geç 3 tane adam alındı biri zaten geçen seneki adam diğeri ne işe yaradığını çözemediğimiz modern ziyech zaten.

6 numara lazım dedik. 2 tane çevik genç kavruk kanat lazım dedik tek yeteneği top sürsün ve hızlı olsun gerisi önemli değil dedik. Sen tehdit olursan geri kalan oyuncular verimli olur olamazsan içinden geçerler.

Rezelet işler.
Bu kadroyu bu şekilde çorba yapanların kovulması yetmez. Aşağılanarak kovulması gerekiyor.
7M teklif geldi 15 istedik gibi haberler vardı. Hoca yerine alınacak isme güvenemedi bence. Bana da kalsa adam sata sata ilerlerim.

Hem istendiğinde sorunsuz yedek bekleyecek hem fiziken diri duracak hem uluslarası anlamda çok tecrübeli (öyle ya da böyle senelerdir Bundesliga tecrübesi var Macar milli takımında 50 maçı var) hem de birden fazla pozisyonu yedekleyebiliyor.

Muhtemelen bu profilde adam bulmayı zor gördü.

Rezelet işler.
Sprinter, hızlı kanatın yoksa ikinci yarıda oyuncu değişimleri de bi boka yaramıyor. Rakip ahmed kutucu oyuna girerken oh çekiyor yemin ederim.

Geri
Üst Alt