#7 Roland Sallai

Sanchez-Singo ikilisinin uyumsuzluğu sonrası ideal savunma denkleminde kalması zor. Singo sağ beki alır Sanchez'de sağ stopere geçer Abdülkerim solda yerini alacaktır özellikle bu maçtan sonra.

Yine ayakta kalmayi basardi

Sacha boey den farki yok simdilik performans olarak sezon basindan bu yana

Ben artik tiksiniyorum Saneyi gordukce..Sallai onde cok siritiyor hucum anlaminda ama gamsiz Saneye 10 kez tercih ederim
Vallahi bıktım bende artık ziyechten zahadan hiç mi ders alınmaz. 28 yaş üstü topçulara 8-10 milyon maaş vermek ve verim alamamak vallahi tiksindirdi artık.

Emantci sag bekmiz takimin en iyi oyuncularindandi nasil bir rezalet gösterdi bize okan efendi kendiniz düsünün

Frankfurt doğru düzgün atak yapmadi; Sallai Liverpool maçında sag bek oynarsa mactan sonra 20 sayfa hakaret okuruz burda.

En azından ayakta kalıp rakip ile çarpışabiliyor. Yunus ile BAY geçen sene bu adamın aldığı maaştan rahatsız olmuşlar siz önce ayakta kalın sonra Bundesliga'da düzenli oynamış çakı gibi adamın maaşına göz koyarsınız. Dün her şey ayan beyan ortaya çıktı.
Ah bizim şu yerli oyuncular...

2 fizik mücadele yaptı diye övülen oyuncu, sık sık pozisyon hatası yapıp takımın dengesini bozmuştur,boğuşuyor diye iyi görünüyor, kötü maç çıkardı

Frankfurt'un kasıtlı olarak bizim sol tarafı kapattığını, hücuma sağdan Sallai ile gitmemizi istediğini düşünüyorum. Sağdan Sallai çıkmayı beceremediği için hep batırdık. Sane ile hiç ikiye bir yapamadılar zaten. Kendince asgari mücadele veriyor bu kadar.

Frankfurt'un kasıtlı olarak bizim sol tarafı kapattığını, hücuma sağdan Sallai ile gitmemizi istediğini düşünüyorum. Sağdan Sallai çıkmayı beceremediği için hep batırdık. Sane ile hiç ikiye bir yapamadılar zaten. Kendince asgari mücadele veriyor bu kadar.
+ hava toplarını da sallai ye doğru şişirdiler hep. alındı alınmadı hatırlamıyorum ama ilk temas hep onun üzerineydi.

90 dakika yılanlarla çiyanlarla tek başına mücadele eden Sallai maç sonu:

a.webp

Geri
Üst Alt