Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 19.552
- 9.252
- 1.948
Yunusu döverler fener maçında. Direkt oynamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica ile kafa kafaya bir kıyas gelir mi abi.kiymetli geri donusun icin tesekkur ediyorum sevgili halim.
-yorumum, nacizane klasik ^uzun mesajlarimdan^ oldugundan pek geri donus beklemiyordum .
sans konusuna katiliyorum.
.
kendisinin hedefi ^ epl idi vakti zamanindaki aciklamalarin dan
hatirladigim. bizle her sezon sampi yarisi, olasi cl,vs kupasi imkani gibi gibi faktorler bir tik albenili gelmis olabilir, ligimizin seviyesin den bagimsiz .
her halukar da ,seninde belirttigin uzere, safkan all around takim oyuncusu kazandik. ki, *sara gelirken de kendi basligindaki benzer detay mesajimda dedigim *kistas kendisi icin de gecerli ;
- is hoca da bitiyor. hoca nin kendi bildigi sistemine dogru yayilimli dogru 11le, bu gibi oyuncular(sara,sallai,jacobs), dogru entegre edilip sentezlenmeli.
aksi durum , heba olur , tam kapasitelerin den faydalanamayiz kanisindayim .
tum bunlar goreceli elbette.
saygi ve selamlar .
Tekmeye kafa atan bir adam kendisi.Nedense bana elmander gibi azimle canla başla oynayacakmis hissiyati veriyor. Elmanderinde yeteneği kisitliydi ama onu o yapan azmi mücadeleci halleriydi
Teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu Renkdas Sallai nin.Ancak çalışkan ve disiplinli.Her iki ayağını da kullanabiliyor ortaları ve şutları da çok iyi.Eksi yonü duygusallığı aslında bu duygusallığı taraftarla arasında bağ oluşturabilir.Elmander ile kiyasladigimiz da pres özellikleri benzer ama Elmanderin müthiş bir pres gücü vardı rakipler bununla baş edemiyordu.Nedense bana elmander gibi azimle canla başla oynayacakmis hissiyati veriyor. Elmanderinde yeteneği kisitliydi ama onu o yapan azmi mücadeleci halleriydi
osimhen'in tirbünden inmesine yardım eden, chucky pancamo'ya benzeyen kaslı adamı gördün mü? :dyılın transferi
aslında icardi'siz, torriera'sız çıkıp 3 attığımız (icardi sonlarda oyuna girmişti) maçta, yunus da sonradan girip çok iyi oynamıştı.Yunusu döverler fener maçında. Direkt oynamalı.