#7 Roland Sallai

Hazır geldi fener maçında oynar bence

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiymetli geri donusun icin tesekkur ediyorum sevgili halim.
-yorumum, nacizane klasik ^uzun mesajlarimdan^ oldugundan pek geri donus beklemiyordum .

sans konusuna katiliyorum.
.

kendisinin hedefi ^ epl idi vakti zamanindaki aciklamalarin dan
hatirladigim. bizle her sezon sampi yarisi, olasi cl,vs kupasi imkani gibi gibi faktorler bir tik albenili gelmis olabilir, ligimizin seviyesin den bagimsiz .

her halukar da ,seninde belirttigin uzere, safkan all around takim oyuncusu kazandik. ki, *sara gelirken de kendi basligindaki benzer detay mesajimda dedigim *kistas kendisi icin de gecerli ;

- is hoca da bitiyor. hoca nin kendi bildigi sistemine dogru yayilimli dogru 11le, bu gibi oyuncular(sara,sallai,jacobs), dogru entegre edilip sentezlenmeli.
aksi durum , heba olur , tam kapasitelerin den faydalanamayiz kanisindayim .

tum bunlar goreceli elbette.

saygi ve selamlar .
Rashica ile kafa kafaya bir kıyas gelir mi abi.

Solda mı oynayacak sağda mı. Bir de çift ayaklı diyor itmarkt hangi ayağı dominant. Fm'de vasat duruyor, ne hızlı ne çalışkan ne teknik ne topsuz oyunda fark yaratan bir profili var. Freiburg'da sürekli izleyen var mı kafamda deli sorular var.

Tam Fener maçında gol atacak sürpriz oyuncu tipi var.

1726397822322.webp

orta saha forvet arası heryerde oynayabilen pas verebilen ama şut çekemeyen kanat oyuncusu.

Nedense bana elmander gibi azimle canla başla oynayacakmis hissiyati veriyor. Elmanderinde yeteneği kisitliydi ama onu o yapan azmi mücadeleci halleriydi
Teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu Renkdas Sallai nin.Ancak çalışkan ve disiplinli.Her iki ayağını da kullanabiliyor ortaları ve şutları da çok iyi.Eksi yonü duygusallığı aslında bu duygusallığı taraftarla arasında bağ oluşturabilir.Elmander ile kiyasladigimiz da pres özellikleri benzer ama Elmanderin müthiş bir pres gücü vardı rakipler bununla baş edemiyordu.

Arkadaşlar yanlış anlamayın bu adamı hiç izlemedim

Ancak Fm genelde çalışkan bir oyuncuyu tembel profilde yapmaz

Bu herifin Stamina 13, Work Rate 11, Teamwork 12. Yani tembele yakın. Niye böyle yapmışlar fikri olan var mı sonradan mı çalışkan oldu bu herif.

Sağda fizik kalite olarak üst düzey bir Sallai, solda ise yine fizik kalite olarak üst düzey bir Barış izleyeceğiz Fenerbahçe maçında. Kanatlar en son ne zaman bu kadar yıpratıcı oldu hatırlamıyorum. Yalnız sağ bekte kim oynayacaksa acayip rahat edecek, Tete,Ziyech vb savunma yardımı yapmayan oyunculardan sonra oraya ilaç gibi gelecek. Takım savunmasını bir tık yukarı çekecek. Orta saha da rahatlayacak. Barış'tan daha kaliteli bir ayağı var ama onun kadar süratli ve güçlü olamayabilir. Oyun bilgisi de top tekniği de çok rahat Barış Alper'den iyidir.

Geri
Üst Alt