#7 Roland Sallai

Arkadaşlar yanlış anlamayın bu adamı hiç izlemedim

Ancak Fm genelde çalışkan bir oyuncuyu tembel profilde yapmaz

Bu herifin Stamina 13, Work Rate 11, Teamwork 12. Yani tembele yakın. Niye böyle yapmışlar fikri olan var mı sonradan mı çalışkan oldu bu herif.
Dostum selam,
Stamina nin çalışkanlığa etkisi yok oradan başlayayım. Work rate değeri de oyuncunun antremanlardaki verimi. Yani çalışkanlığı düşük olan oyuncular ne kadar antrenman yaparsan yap gelişmeyen oyuncular. Misal balotelli gibi. Teamwork olayi fm de bencillik olarak da düşünebilirsin. Teamwork ne kadar düşükse o oyuncu topu eve götüren cinste topçu oluyor.

Gelelim şimdi sorduğun kısıma. Fm de profillerde yer almayan arka planda yer alan gizli özellikler var. Misal sakatlanma eğilimi gibi. Hırslı saha içinde çalışkan olması da burada yüksek. Ayrıca sürekliliği de var demiş fm. Fotoyu atiyorum incelersin.

Ekli dosyalar

• IMG-20240916-WA0000.webp
    IMG-20240916-WA0000.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 74
Böyle adamlar kendine uygun sistemde iş yapıyor .. Rashica bjkde bizde yaptığının yarısını bile yapamadi geçen yıl bu sezon da çok parlak oldugu soylenemez ..
Bu herifi Sami Karakoç çok istiyordu defalarca dile getirdi genelde isabetsiz tahminleriyle bilinir ama bir sefer bari haklı çık be adam

Böyle adamlar kendine uygun sistemde iş yapıyor .. Rashica bjkde bizde yaptığının yarısını bile yapamadi geçen yıl bu sezon da çok parlak oldugu soylenemez ..
Bu herifi Sami Karakoç çok istiyordu defalarca dile getirdi genelde isabetsiz tahminleriyle bilinir ama bir sefer bari haklı çık be adam
Ben osimhenle batsa garanti vermiştim sonuç ortada

Sami-sallai
Keramettin-jelert
Veli baltacı-sara
Emrah duvar-jakobs

Büyük risk aldılar

Forumda bu adam hakkında hiçbir doğru duzgun bilgi yok adamı araştırdım Lazio eski teknik direktörü İgli Tare Sallai hayranı aldirmak istiyor ama daha sonra ayrılıyor Leeds baya istemiş yoneticileri almalarının çok zor olduğunu Premier lig seviyesinde bir oyuncu olduğunu söylemiş.Freiburg taraftarınin en beğendiği futbolcu hız tempo orta şut hepsi var bunu da üst düzey bir teknikle yaptiklarindan bahsetmisler ancak zaman zaman inişli çıkışlı grafik sergilemiş normal şartlarda 20 üstü bonservis bekleyenler bile olmuş 1 senelik sözleşmesi kaldığı için 8-10 civarı bonservise razı olmak durumda kalmışlar 6 ya aldığımızda baya sinirliler.Lazio Roma Dortmund gibi takımlarda çok rahatlikla oynayacak bir futbolcu aldık.Liverpooldaki Szoboszlai seviyesine cikamamasi da biraz babasının etkisinde kalması ve inişli çıkışlı grafiği olarak söyleniyor

Ben bu adamın fiziğini ve stilini Podolskiye benzetiyordum biraz milli maçlarda.
Podolskinin sol ayağı bambaşka bir seviyeydi ancak Podolski den bence çok farklı bir oyuncu.Hizinin ortalama olduğu forumda sürekli söyleniyor ama bence çok hızlı bir oyuncu tabi çok hız dediğim dünyanın en hızlı oyuncuları seviyesinde değil.Bu eleman Avrupa Ligi'nde bahar aylarini Allahin izniyle görürsek çok önemli performanslar bekleyeceğimiz bir adam birde aşırı hırslı

Forumda bu adam hakkında hiçbir doğru duzgun bilgi yok adamı araştırdım Lazio eski teknik direktörü İgli Tare Sallai hayranı aldirmak istiyor ama daha sonra ayrılıyor Leeds baya istemiş yoneticileri almalarının çok zor olduğunu Premier lig seviyesinde bir oyuncu olduğunu söylemiş.Freiburg taraftarınin en beğendiği futbolcu hız tempo orta şut hepsi var bunu da üst düzey bir teknikle yaptiklarindan bahsetmisler ancak zaman zaman inişli çıkışlı grafik sergilemiş normal şartlarda 20 üstü bonservis bekleyenler bile olmuş 1 senelik sözleşmesi kaldığı için 8-10 civarı bonservise razı olmak durumda kalmışlar 6 ya aldığımızda baya sinirliler.Lazio Roma Dortmund gibi takımlarda çok rahatlikla oynayacak bir futbolcu aldık.Liverpooldaki Szoboszlai seviyesine cikamamasi da biraz babasının etkisinde kalması ve inişli çıkışlı grafiği olarak söyleniyor

Garip, çünkü oynadığı maç sayısına bakarsan çok düşük, bir gelsin izleyelim bakalım.

inşallah haftaya kadıköy'de küçüğü teröristlere sallai

Geri
Üst Alt