Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.277
- 5.753
- 1.983
Yaşına göre basariya aç bir oyuncu buda çok önemli ve sürekli hücum oynayan Galatasaray da oynayacak çift haneli skor uretme olasılığını oldukça yüksek görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stamina çalışkanlığa yakın bir şey, ne kadar süre koşabildiğini söylüyor netçede. 13 stamina aslında vasat ama kanat için çok düşük, 70. dakika gibi pili biter çok çalışırsa demek FM dilindeDostum selam,
Stamina nin çalışkanlığa etkisi yok oradan başlayayım. Work rate değeri de oyuncunun antremanlardaki verimi. Yani çalışkanlığı düşük olan oyuncular ne kadar antrenman yaparsan yap gelişmeyen oyuncular. Misal balotelli gibi. Teamwork olayi fm de bencillik olarak da düşünebilirsin. Teamwork ne kadar düşükse o oyuncu topu eve götüren cinste topçu oluyor.
Gelelim şimdi sorduğun kısıma. Fm de profillerde yer almayan arka planda yer alan gizli özellikler var. Misal sakatlanma eğilimi gibi. Hırslı saha içinde çalışkan olması da burada yüksek. Ayrıca sürekliliği de var demiş fm. Fotoyu atiyorum incelersin.

Rashica’nın fizikisi bu adam.barış gibi çıkar inşallah
Ohaifb maçında sok Sallai
Adama iyi şanslar diledik ne oha
Moderatör düzenlemiş rapor geldi küfürünAdama iyi şanslar diledik ne oha
Yunus yerine derbide ilk 11 de başlamalı. Kadıköy'de fiziksel olarak sağlam durmak şart. Sahada en ufak rüzgarda savrulan yaprak misali topçu görmek istemiyorum.