#7 Roland Sallai

Yaşına göre basariya aç bir oyuncu buda çok önemli ve sürekli hücum oynayan Galatasaray da oynayacak çift haneli skor uretme olasılığını oldukça yüksek görüyorum.

Dostum selam,
Stamina nin çalışkanlığa etkisi yok oradan başlayayım. Work rate değeri de oyuncunun antremanlardaki verimi. Yani çalışkanlığı düşük olan oyuncular ne kadar antrenman yaparsan yap gelişmeyen oyuncular. Misal balotelli gibi. Teamwork olayi fm de bencillik olarak da düşünebilirsin. Teamwork ne kadar düşükse o oyuncu topu eve götüren cinste topçu oluyor.

Gelelim şimdi sorduğun kısıma. Fm de profillerde yer almayan arka planda yer alan gizli özellikler var. Misal sakatlanma eğilimi gibi. Hırslı saha içinde çalışkan olması da burada yüksek. Ayrıca sürekliliği de var demiş fm. Fotoyu atiyorum incelersin.
Stamina çalışkanlığa yakın bir şey, ne kadar süre koşabildiğini söylüyor netçede. 13 stamina aslında vasat ama kanat için çok düşük, 70. dakika gibi pili biter çok çalışırsa demek FM dilinde

Work Rate tamamen saha içi istatistiği, bunu yanlış biliyorsun. Ne kadar çok koş koş yapacağını söylüyor. Düşük work rateli kanat rakibini geriye doğru kovalamayan kanat demek. 11 aşırı düşük bir work rate

Teamwork bencillik demek aynen ama genelde çalışkan arı gibi vız vızlayan topçuların teamworkünü de yüksek yapıyor FM profillerini yapanlar. Yoksa çalışkanlıkla ilgisi yok onun dığru

Gizli özellikler antrenman kalitesini belirliyor asıl, nasıl gelişeceğini falan belirliyor ya da kart görme ihtimalini vs. İstikrarlı olması fena değilmiş asıl büyük maçları sevmesi işini beğendim. Neyse ben zaten adam iyi topçu mu falan diye sormadım

Fm profiline bakarsak tembel herif. Videolarda analizlerde falan çok çalışkan tam bir asker falan diyolar. Mesela kıyaslanan Rashica'nın profili çok daha kötü genel olarak ama Work Rate 15 Teamwork 16 Stamina 14 yani görece çalışkan bir herif

Roland Sallai mükemmel bir transfer sezarın hakkı sezara. Macaristan ve Freiburg son dönemde bu çıkışı yakaladıysa Sallai başlıca etken. Çok hızlı, çok teknik ve çok dinamik bir Sağ-Sol Kanat oyuncusu. 10 da oynayabiliyor. Her sistemde çok faydalı olacaktır. Tarihimizin ilk Macar oyuncusu oldu. Hoşgeldin Rüzgarın Oğlu
InCollage_20240914_182400038.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roland Sallai mükemmel transfer tek kelimeyle. Gerek 352 de Sağ veya Sol Kanat olabilir gerekse standart bir Sol veya Sağ kanat olabilir. Euro maçlarında Macaristan'ın en iyisiydi. Hızlı, Güçlü ve Atlet bir oyuncu. Barış ile yakarlar kanatları. Zalewski efendi ağlasın.
-ezb86w.webp

Roland Sallai. Euro 2024 maçlarında ve Bundesliga maçlarında çok dikkat çekiyordu. Gerek inanılmaz çubukluğu, gerekse dinamizmi ve oyun karakteriyle çok değerli bir oyuncu olacak bizim için. Solda, Sağda her yerde fark yaratacak. Hoşgeldin Macaristan Aslanı
InCollage_20240914_182308618.webp

ifb maçında sok Sallai

Moderatör tarafında düzenlendi:
Karavana bir transfer döneminin yine karavana bir başka transferş yine de maliyetinin diğer 2 overrated isme göre faha iyi olduğu apaçkk ortada fakat en sevmediğim durum keremi biz nasıl 12 ye satıp benfica taraftarları kazıkladık hissi yaşadıysa bizim bu hissi yaşayamamış oluşumuz

İnşallah kötü çıkmaz kardeşimiz. Son anda mohactan sağ çıkmış ağır süvari birliklerinden sanki.

1726639305564.webp

şu fotoyu gördüğümde başta jelert çok sıska bir herifmiş dedim.

meğer işin aslı başkaymış sallai aşırı iriymiş. boyu 1.83 yazıyor ama kemikleri iri olduğu için 193 civarında gösteriyormuş

Yunus yerine derbide ilk 11 de başlamalı. Kadıköy'de fiziksel olarak sağlam durmak şart. Sahada en ufak rüzgarda savrulan yaprak misali topçu görmek istemiyorum.

Bro zaten yunusun deli gibi pres yapmak dışında bir esprisi de yok ki ? Bakma millet abartıyor istekli oynadığı için Adana'daki yunus nerde bu yunus nerde .
Bir ihtimal oynadıkça özgüveni oturup hücumda beklediğimiz etkiyi gösterir diye umuyorum

Geri
Üst Alt