#7 Roland Sallai

Karavana bir transfer döneminin yine karavana bir başka transferş yine de maliyetinin diğer 2 overrated isme göre faha iyi olduğu apaçkk ortada fakat en sevmediğim durum keremi biz nasıl 12 ye satıp benfica taraftarları kazıkladık hissi yaşadıysa bizim bu hissi yaşayamamış oluşumuz
Bu takıma artık fizikli koş koş adamlar geldi. Zaha, Tete, Sergio ve Kerem gibi nazlı gelinlerden kurtulduk çok şükür. Ne demek istediğim derbi ve UEFA maçlarında daha net ortaya çıkacaktır.

Bu takıma artık fizikli koş koş adamlar geldi. Zaha, Tete, Sergio ve Kerem gibi nazlı gelinlerden kurtulduk çok şükür. Ne demek istediğim derbi ve UEFA maçlarında daha net ortaya çıkacaktır.
şu güzel listeye ziyech de eklenmeli

nazlı bile değil, içi geçmiş gibi takılıyor çimlerde

Çok şey beklediğim bir topçu umarım başarılı olur.Atlet takım olma yolunda yapılan hamleler var.Başta sanchez hatta formda bir apo ,jakops tor ,barış salai ve osimhen.7 futbolcumuz güçlü ve bunlarla iyi bir oyun planıyla ligi geçin avrupada oldukça iyi şeyler yapabiliriz

Saz mı caz mı belli değil. Ilk maçının derbi olması riskli.

Orta sahada bu konuda aynı düşünmüyorum. Malesef göbek sıkıntılı durumda. Büyük maçlarda error vermeyiz inşallah.

ilk maçı ilk 11 feenr deplasmanı mı olmalı bilmiyorum ama olmalı galiba

geri okan hoca Yunus'u golde attığı için kesmeyecektir sanıyorum ama.

Çok merak ediyorum oynayış tarzını. Aklımda hiç kalmamış avrupa futbolunda. Ama söylenene göre fizikli hep koşan.

Raşid apar topar gelmeden önce amma uğramıştık almaya ,herifler 13 14 isteyince bizimkiler vazgeçmişti

Bek kovala mutlaka, bir de Icardi'nin kafaya at topu. Gerisi kolay.

Bu adam çok iyi çıkacak gibi geliyor. Ama benim bildiğim Okan Hoca geldiği ilk ayda kimseyi oynatmaz yerine adam varsa.

Geri
Üst Alt