#7 Roland Sallai

3 gol 4 asist yaparsa iyidir çünkü geri kalan özellikleri iyi. Inşallah daha çoğunu yapar

hangi özelliği iyi yav, hızlı değil çabuk değil pasör değil adam geçemiyor, 100 dakika oynadı ne yaptı belli değil.Eğer skor yapmayacaksa oyuna etki eden bir adam olmalı.

Bu adamın skills videosundan da birşey anlamamıştım, rashica tipi rashica tipi, sinan yılmaz papağan gibi bunu söylüyordu, bugun izledim rashicayı adam geçti pozisyona girdi orta yaptı

hangi özelliği iyi yav, hızlı değil çabuk değil pasör değil adam geçemiyor, 100 dakika oynadı ne yaptı belli değil.Eğer skor yapmayacaksa oyuna etki eden bir adam olmalı.

Bu adamın skills videosundan da birşey anlamamıştım, rashica tipi rashica tipi, sinan yılmaz papağan gibi bunu söylüyordu, bugun izledim rashicayı adam geçti pozisyona girdi orta yaptı
Defansif anlamda iyi hatta çok iyi. 3 gol 4 a yaparsa fena olmaz.

2 asisti yenmiş lan.iyi orta kesiyor kesinlikle.ilk golden önce de faulu aldı ama oyun devam etti ve gol geldi.2.yari iyiydi ama ne olduğunu hala anlamadınız tabi

Umut sen mümkün olduğunca yorumlama

beklediğim hırsı tam göremedim hala - inşallah göreceğiz.

yaydan özgüvenle yoklamalar gelse yunusun bu sezon yaptığı gibi oturmuş diyeceğim.

Yorgun takımda daha etkili olmasını beklerdim
.Ben yine de genel olarak memnunum kendisinden maasi biraz yüksek işte

Yorgun takımda daha etkili olmasını beklerdim
.Ben yine de genel olarak memnunum kendisinden maasi biraz yüksek işte
Ben de memnumum yanlış olmasın.Ama forumda bu tarz oyunculara extra kredi veriliyor.Rashica için de böyleydi.Bizde hucum oynayacak oyuncu fark yaratmalı.Bende diyorum ki sallai o adam değil, kanat bek oynamalı,50 tane maç yapsa 5 tane gol atamaz.

37 yaşındaki mertensin yarısının yarısı kadar etkisi yok.Katılıyorum.

rolünü bulacaktır

bence kanada yakın oynatmalıyız

Kontratını göz önünde bulundurarak iyi olmasını beklemek, umut beslemek. Benim hayalimdeki GS oyuncusu değil. Oliveira geldiğinde aynısını düşünmüştüm; bugünü kurtarır, yarın öbür gün yer açmak için, fesih bedeller öderiz, çünkü burda kazandığını hiç kimse kolay kolay vermez. Bonkör Cenkin son hediyesi

Ayaklar bir tık kütük gibi forvet arkasında tekniişler beklemek hayal olur ama kanatta hammallık yapar. Boş topçu değil ama yıllık 2.5m edecek kalitede bir adam da değil

Geri
Üst Alt