- 2 Temmuz 2011
- 138.662
- 59.228
- 5.488
Bi asisti daha yendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 gol 4 asist yaparsa iyidir çünkü geri kalan özellikleri iyi. Inşallah daha çoğunu yapar
Defansif anlamda iyi hatta çok iyi. 3 gol 4 a yaparsa fena olmaz.hangi özelliği iyi yav, hızlı değil çabuk değil pasör değil adam geçemiyor, 100 dakika oynadı ne yaptı belli değil.Eğer skor yapmayacaksa oyuna etki eden bir adam olmalı.
Bu adamın skills videosundan da birşey anlamamıştım, rashica tipi rashica tipi, sinan yılmaz papağan gibi bunu söylüyordu, bugun izledim rashicayı adam geçti pozisyona girdi orta yaptı
Umut sen mümkün olduğunca yorumlamahangi özelliği iyi yav, hızlı değil çabuk değil pasör değil adam geçemiyor, 100 dakika oynadı ne yaptı belli değil.Eğer skor yapmayacaksa oyuna etki eden bir adam olmalı.
Bu adamın skills videosundan da birşey anlamamıştım, rashica tipi rashica tipi, sinan yılmaz papağan gibi bunu söylüyordu, bugun izledim rashicayı adam geçti pozisyona girdi orta yaptı
Umut sen mümkün olduğunca yorumlama
Bu herif iyi atiyo normaldecılız şut atan hic bi topcuyu sevmıyorum
ne iyi atıyor kız gıbı vuruyorBu herif iyi atiyo normalde
calısmıyor kardesım calısmıyorYorgun takımda daha etkili olmasını beklerdim
.Ben yine de genel olarak memnunum kendisinden maasi biraz yüksek işte
Ben de memnumum yanlış olmasın.Ama forumda bu tarz oyunculara extra kredi veriliyor.Rashica için de böyleydi.Bizde hucum oynayacak oyuncu fark yaratmalı.Bende diyorum ki sallai o adam değil, kanat bek oynamalı,50 tane maç yapsa 5 tane gol atamaz.Yorgun takımda daha etkili olmasını beklerdim
.Ben yine de genel olarak memnunum kendisinden maasi biraz yüksek işte
calısmıyor kardesım calısmıyor
o cılız şut bunun göstergesi
yunus bile o ne şut cıkarıyor
37 yaşındaki mertensin yarısının yarısı kadar etkisi yok.Katılıyorum.hangi özelliği iyi yav, hızlı değil çabuk değil pasör değil adam geçemiyor, 100 dakika oynadı ne yaptı belli değil.Eğer skor yapmayacaksa oyuna etki eden bir adam olmalı.