#7 Roland Sallai

Rakip takımda tadic var her mac asist yapiyor bir dunya da kaciriyorlar bizde bu kazma var, neden beğenilmiyor acaba

İkinci yarı daha iyiydi golünü de attı. Daha cesur ve oyunun içinde olmalı bazen çok çizgide kalıyor.

Sallai 'nin ilk golünü atmış olmasına gerçekten çok sevindim. İlk geldiğinde bir Antalya maçı vardı Barış 'ın sakatlığına denk gelip ilk 11 başladığı orada mücadelesi ve temiz oyunuyla çok sevmiştim, bir de bu maç özellikle ikinci yarıda hücumda yapabildiklerini görünce sevindim

Belki yetenek paketi olarak çok şey vaad etmiyor Sallai ama şu bahsettiğim şeyleri görünce inatla kanat/bek den ziyade Yunus ve Mertens ile ilerideki 2 oyuncudan biri olması gerektiğine inanıyorum

Daha doğrusu kanat beklerimizin birinde Jakobs oynarken hayli hayli diğerinde de Sallai oynayabilir ama kanat/bek olarak kullandığımız oyuncular Yunus Barış ve Sallai olunca orada tam istediğimiz geri koşuları, defansif farkındalığı alamıyoruz bir türlü

Attığı gol için eyvallah ama defansif katkısı bariz yetersiz; sayesinde sol tarafımız çöktü. 3-4-2-1 dizilişinde kanat bek rolü verilmişken 4-2-3-1 kanadı gibi takıldı yine; bunun Okan Hocanın talimatı olduğunu hiç zannetmiyorum ki takımda yorgunluk bahanesi olmayan tek adamdı ayrıca.

Çalıştı çabaladı. Yapması gerekenleri yapmaya çalıştı. Sıkıntı şu ki kanat bek değil kendisi. Takımda kanat bek yok malesef. Kötü oynadıklarinda hak veriyorum adamlara ileri geri yapacak adam değiller. Kanat oynasalar barış bi tarafta sallai diğer tarafta rakibi hırpalarlar ancak okan beyim taktığına taktı kafayı.

Maçın son 15 dakikasında top oynamaya başladı. Öncesinde al topu ver geriye, ver yana tek yaptığı buydu

Sola hapsettik. Adam orta yapamıyor sol ayak yok resmen. Koy sağ kanada oynasın.

6 asisti yendi ve acilmasi için sadece gol gerekiyordu.bodrum,antalya,samsun maçlarında pozisyonlara da girdi ama kaleci üzerine vuruyor kactir

Barışa toz kondurmayıp 2.yarı en iyi oyunu oynayan adamı eleştirmekte futbol bilgisinde Nirvana sanırım
Ben barışa en ufak toz kondurmam bana maliyeti nerdeyse sıfır. Geçen sene nereye koyduysak çok çok iyi performans gösterdi hatalar da yaptı ama şampiyon olduysak katkısı çok büyük gol attı asist yaptı aldığı maaş sallaiden 4te1 biri belki de değil.
Aynı şekilde burada her zaman keremi de savundum her mac gol attı asist yaptı 2 sene bizi şampiyon yaptı.

Gelelim sallaiye adam en son golunu ocak ayında atmış, bu sezon da zorla gol attırdık dün. Aldığı maaş 2.5m euro 7m euro bonservis. Tamamen çöp yani.

Bu arada lafım sallaiye değil onu alanlara

Ben barışa en ufak toz kondurmam bana maliyeti nerdeyse sıfır. Geçen sene nereye koyduysak çok çok iyi performans gösterdi hatalar da yaptı ama şampiyon olduysak katkısı çok büyük gol attı asist yaptı aldığı maaş sallaiden 4te1 biri belki de değil.
Aynı şekilde burada her zaman keremi de savundum her mac gol attı asist yaptı 2 sene bizi şampiyon yaptı.

Gelelim sallaiye adam en son golunu ocak ayında atmış, bu sezon da zorla gol attırdık dün. Aldığı maaş 2.5m euro 7m euro bonservis. Tamamen çöp yani.

Bu arada lafım sallaiye değil onu alanlara
Ali gece boş konuşuyorsun sallai hakkında

Yunus atar gider yapti buna bi ara kossana diye. Kosecki'ye de oyle manyak toplar atarlardi parasini aliyo kossun diye.

Yunus atar gider yapti buna bi ara kossana diye. Kosecki'ye de oyle manyak toplar atarlardi parasini aliyo kossun diye.

Yunus’un hali tavrı her şeyi bi antipatik geliyor bana ya niye bilmiyorum

Kerem D de böyleydi benim için geçen sene attığı gollere bile sevinesim gelmiyordu

Geri
Üst Alt