Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burasi Galatasaray, ekstra is yapmiyorsan güle güle. Rakip 11 kisi kapaniyor al iste bugun kaybettin, kerem olsa 6-2 bitecektiAdam bir kanat oyuncusu ne yapmasi gerekiyosa harfiyyen yapti tum mac. Ekstra islere girmeyince iyi futbolcu oldugunu anlamaz ulkem seyircisi.
Barışa toz kondurmayıp 2.yarı en iyi oyunu oynayan adamı eleştirmekte futbol bilgisinde Nirvana sanırımKeremin yerine aldıkları oyuncu yılda 2 tane gol atabiliyor, şakasız diyorum yerine davidson veya abdulkerim oynasa 8-9 golu garanti
Asistini baris yedi abiSola hapsettik. Adam orta yapamıyor sol ayak yok resmen. Koy sağ kanada oynasın.
Ben barışa en ufak toz kondurmam bana maliyeti nerdeyse sıfır. Geçen sene nereye koyduysak çok çok iyi performans gösterdi hatalar da yaptı ama şampiyon olduysak katkısı çok büyük gol attı asist yaptı aldığı maaş sallaiden 4te1 biri belki de değil.Barışa toz kondurmayıp 2.yarı en iyi oyunu oynayan adamı eleştirmekte futbol bilgisinde Nirvana sanırım
Ali gece boş konuşuyorsun sallai hakkındaBen barışa en ufak toz kondurmam bana maliyeti nerdeyse sıfır. Geçen sene nereye koyduysak çok çok iyi performans gösterdi hatalar da yaptı ama şampiyon olduysak katkısı çok büyük gol attı asist yaptı aldığı maaş sallaiden 4te1 biri belki de değil.
Aynı şekilde burada her zaman keremi de savundum her mac gol attı asist yaptı 2 sene bizi şampiyon yaptı.
Gelelim sallaiye adam en son golunu ocak ayında atmış, bu sezon da zorla gol attırdık dün. Aldığı maaş 2.5m euro 7m euro bonservis. Tamamen çöp yani.
Bu arada lafım sallaiye değil onu alanlara
Adam gol atamıyor neyi boş konuşuyorum. Senin kanat oyuncu yılda 10 gol atamazsa şampiyon olamazsın, hadi gol atma asist yap üret o da yok. Adamın kariyerinde yok bu adamın kabahati değilAli gece boş konuşuyorsun sallai hakkında
Salai kaç maça 11 başladıda 10 gol bekleniyor anlamıyorum. Barışa daha 1 yıl öncesine kadar bu öven grup tarafından sövülüyordu.Ali gece boş konuşuyorsun sallai hakkında
Yunus atar gider yapti buna bi ara kossana diye. Kosecki'ye de oyle manyak toplar atarlardi parasini aliyo kossun diye.
Türk diyedir dostumYunus’un hali tavrı her şeyi bi antipatik geliyor bana ya niye bilmiyorum
Kerem D de böyleydi benim için geçen sene attığı gollere bile sevinesim gelmiyordu