#7 Roland Sallai

Bu adamı değerlendirirken, sanıyorum ki, kreatif işlerden yoksun değerlendirmek gerekiyor. Yapamaz zaten, gereği de yok.
Bugün ortaya koyduğu mücadele, takımın en üst fizik gücü olan 3 adamdan biri.

Kaptığı toplar çok kritik. Hiç yılmıyor. Üst düzey bir fiziksel durumu var.

Bizim şerefsiz hakemler bu adama çok sarı çıkartır yalnız. Adama Avrupa seviyesi çata çat oynuyor, güçlü ve darbeli adamları cezalandırıyor şerefsiz hakemlerimiz.

Bu adam ve jelert takıma iyice monte olursa mücadele gücümüz yukselir

Kırmızıdan sonra 3lü gibi oynadık kendisi de mevkisini harika müdafe etti. Daha geride oynadı mı iyi oynuyor gibi. Jelert de tam tersi ilerde daha iyi

Bütün takımı yıldız oyunculardan kurunca ne olacağını gördük geçen sene.

Bu tarz adamlara ihtiyacımız olduğunu da Rashica zamanı görmüştük.

Adama sallamaya devam edin siz. Her mevkide min 10’da 6 banko oynuyor üstüne rakibe çirkeflik yapacak adam eksiğimiz vardı bütün maç karşısına geçen herkesle futbol dışında kavga edip saha dışına çekti. Normal bir hakem olsa sahada Uğur ve Keita Balde’yi attırmıştı.

Muhteşem oynadı. Sokup sikertti.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Gladyatör gibi savaştı, şu ortamda sahada ezilmeyişimizin en büyük etkenlerinden biri oldu. Nereye koysan oynayan acayip bir adam, kattığı fiziksel güç de cabası. Belki o beklenen klaslık yok ama mücadele gücüne şapka çıkarılır, inşallah daha da iyi devam eder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben beğeniyorum kendi mevkisinde oynamamasına rağmen herşeyini veriyor barış alper'in macar versiyonu gibi

Her şeyini verdi adam. Harikaydı. Hırs var, azim var. Salakça hata da yapmıyor. Yeterli.

Bu adam bu arada hiç kötü maç oynamadı adamdan skor katkısı veren siyahi bir kanat oyuncusu beklentimiz var sorun oradan kaynaklanıyor bu herif hiç bir zaman kerem gibi de katkı veremez tam bir okan buruk profili oyuncu, okan yıllardır bu adamı arıyor sonunda buldu, o yüzden herkes basaksehir topcusu muammelesi cekiyor çünkü stili öyle. Ben hala rodriges bruma taraftarı bir kanat oyuncusu istiyor olsamda yeri gelince de böyle adama ihtiyacımız oluyor işte calışkan asker profilli. Taraftarı hiç bir zaman memnun edemeyecek ama hep işini yapacak oyuncu tipi.

Maç olaylarından geriye kalan dilimdede beğendim bu çocuğu güzel topçu Buda

Bu adam bu arada hiç kötü maç oynamadı adamdan skor katkısı veren siyahi bir kanat oyuncusu beklentimiz var sorun oradan kaynaklanıyor bu herif hiç bir zaman kerem gibi de katkı veremez tam bir okan buruk profili oyuncu, okan yıllardır bu adamı arıyor sonunda buldu, o yüzden herkes basaksehir topcusu muammelesi cekiyor çünkü stili öyle. Ben hala rodriges bruma taraftarı bir kanat oyuncusu istiyor olsamda yeri gelince de böyle adama ihtiyacımız oluyor işte calışkan asker profilli. Taraftarı hiç bir zaman memnun edemeyecek ama hep işini yapacak oyuncu tipi.
Bence çok güzel oyuncu bu çocuk ayakları falan güzel raşitin tekniği daha iyi olanı bu

Geri
Üst Alt