#7 Roland Sallai

İkinci yarı topladı kendini. Maça çok kötü başlasa da kendini topluyor bu artı özellik.

Mesela biri Davinson başlığına yazmıştı kötü başlarsa kötü devam ediyor

Bugün gözlerinde o ışığı gördüm; Singo, yüreğin varsa al bu formayı benden, der gibi bir hâli vardı.

Yediğimiz golde yaptığı bayağı bir kamillik ama bunları riske ediyoruz zaten kendisini sağ bek oynatarak. O pozisyona takılıp oyundan düşmedi. Çatır çatır oynamaya devam etti. Önemli olan da o bence. İç koridordan çok iyi kilit pas atıyor bu arada. Eyüp depte Ahmed'e, bu akşam Yunus, Sara ve Sane'ye çok güzel paslar attı. Hepsi de takımı öne geçiren asist öncesi paslar. Oralarda biraz daha aktif kullanmak lazım kendisini.

Son düzenleme:
Kurt_DH3.webp

Golde yaptığı büyük saçmalık ama sonrasında düşmeyip toparlaması falan pozitif. Biraz daha ikiye birleri arttırmalı Saneyle

Bizim takım haricinde bu ligdeki her takımda yıldız statüsünde gösterilir bu çocuk…

Boey'den cok daha verimli oynuyor. Kendisini pek begenmesem de su an forma onun hakki.

Sok Sikert Sallai

Defansif olarak bir tek pozisyon bilgisinde kötü onun hariç ikili mücadelelerde iyi aynı zamanda topa sahip ama asıl değerli olan hücuma top taşıması, hücum bölgesinde topa sahip olma, duvar olma yapma konularında takımı inanılmaz rahatlatıyor.

Tak tak tak tak babayla zor yarışırlar...Bir süredir belli ediyordum ama saflarına geçtiğimi ilan ediyorum. Soboslaiden sonra en iyi macar oyunc7

87'de o şut özgüveni nereden geldi?

Rezalet ötesi bir performans. Gereksiz fauller, iğrenç ortalar. Diyecek söz yok

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ne bekliyorsunuz. Dümdüz topçu işte. Mücadele eder, koşar falan filan. Fazlasını beklemeyin, yedek olur o kadar Singo gelince

Geri
Üst Alt