- 17 Eylül 2018
- 20.875
- 23.736
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklılık payı yok değil, bı ara rakip sol beke baskıya gitti, arkaya atılan topta sane yerini doldurmaya yerdik. İleride kalma durumuda yoktu, öyle baskıya gittihiç yorum okumadan yazıyorum
eminim bugün yine övülmüştür
arkadaş bu adamla olmuyor
bu adam hücumda çok kötü hiçbir işe yaramıyor diye bek olmadı mı
e çok affedersiniz ne bok yemeye top bizdeyken ikinci bölgede baskı yerken basıp hücuma Osimhen'in yanına gidiyor
bugün kaç defa kademesini Yunus falan doldurdu böyle saçma şey mi olur
Sane çok daha geride konumlandı savunmada müdahaleler yapması gerekti
bunu hoca mı diyor böyle yap diye. amaç nedir yani aşırı verimsiz oluyor sağ tarafımız bunun bu hareketleri yüzünden
hiç golü öyle attık demeyin kel alaka bi yere çevirdi tamamen llorentenin sıçışıydı o pozisyon
pas kalitesi skandal
Sane Yunus Torreira hepsinin verimini düşürüyor
koşkoş dışında bi şey bilmiyor
mücadele ediyor ama onu da faullü yapıyor, faulü nerede yapacağını da hala öğrenemedi
bi de bugün savunmada sürekli götüm götüm geriye kaçtı
ben valla yıldım bıktım usandım bu adamdan
ve maalesef bizim muhterem TD'miz bu tarz oyunculara bayılıyor
izlemeye devam etçez o yüzden bu rezaleti
aga şu adam yerine Ali Turap oynasaydı yeminle ihya olurduk
gerçekten şu yüzden hücum kalitemiz bi seviye düşüyor
gücü anca çocuğa yetiyor
hiç yorum okumadan yazıyorum
eminim bugün yine övülmüştür
arkadaş bu adamla olmuyor
bu adam hücumda çok kötü hiçbir işe yaramıyor diye bek olmadı mı
e çok affedersiniz ne bok yemeye top bizdeyken ikinci bölgede baskı yerken basıp hücuma Osimhen'in yanına gidiyor
bugün kaç defa kademesini Yunus falan doldurdu böyle saçma şey mi olur
Sane çok daha geride konumlandı savunmada müdahaleler yapması gerekti
bunu hoca mı diyor böyle yap diye. amaç nedir yani aşırı verimsiz oluyor sağ tarafımız bunun bu hareketleri yüzünden
hiç golü öyle attık demeyin kel alaka bi yere çevirdi tamamen llorentenin sıçışıydı o pozisyon
pas kalitesi skandal
Sane Yunus Torreira hepsinin verimini düşürüyor
koşkoş dışında bi şey bilmiyor
mücadele ediyor ama onu da faullü yapıyor, faulü nerede yapacağını da hala öğrenemedi
bi de bugün savunmada sürekli götüm götüm geriye kaçtı
ben valla yıldım bıktım usandım bu adamdan
ve maalesef bizim muhterem TD'miz bu tarz oyunculara bayılıyor
izlemeye devam etçez o yüzden bu rezaleti
aga şu adam yerine Ali Turap oynasaydı yeminle ihya olurduk
gerçekten şu yüzden hücum kalitemiz bi seviye düşüyor
taktiğe bak ben de bunu eleştiriyom iştebu adamın pas kalitesi nasıl skandal? bugün bu herifin hatırladığım bir major pas hatası bile yok. ki çoğu çok da rahat olmayan açı ve baskılardan iyi toplar çıkarıyor. solunu kullanmaktan kaçınmaması da bir ekstra.
senin anlattığın her şeyin tek sebebi taktiksel. keyfi değil. sane'ye tamamen çizgiyi verebilmek için sallai'yi boydan boya half space'de konumlandırıyoruz ve uzun paslarda en öne kadar rakip sol beklerin dengesini bozup sane'yi boşa çıkartacak boş koşular atıyor. adam napcak okan buruk'un izah ettiğini yapıyor.
bugün attığımız goldeki konumlanmaya bak, olası bir top kaybında dönüşler için yunus akgün öne koşu atmıyor biraz geride bekliyor. yunus'un keyfi tercihi değil tamamen taktiksel. senin söylediğin şeylerin sebebi bundan ibaret.
taktiğe bak ben de bunu eleştiriyom işte
sallai hücumda kötü diye bek yaptık
fakat en ileride o konumlanıyor en geride yunus, sane de ırgatlık yapıyor
böyle iş mi olur tam da bunu eleştiriyom şahsen
hocanın böyle yapın dediğini düşünmüyom. takılın kafanıza göre koçlarım diyor
bu adam beke düşmeyi kendine yediremediği için bana ne ben hücum oynayacam diyerek ileri gidiyor
kafada bu derece kurdum düşün yani
o kadar kuruldum bu adama
rasyonel değil
sanki herkese büyü yapmış gibi geliyor
pas kalitesi deme sebebim de şu
ayağa atması gereken pasları koşu yoluna
koşu yoluna atması gereken pasları ayağa atıyor
dikine opsiyon varken garantici geriyi tercih ediyor
bir de hücumda tek pas gerektiğinde hızını ayarlayamıyor
dibindeki adama bomba gibi sert pas atıyor
ama dediğim gibi aşırı önyargılıyım bu adama karşı
allamei cihan olsa beğenmem
sane mecburiyetten oynuyoryok yok merak etme yav bu çocuğun taktiksel disiplini baya iyi. sallai merkezde konumlanmaya sonuçta zinchenko kadar uyacak bir adam mı evet değil ama biz zaten topla değil de topsuz koridor kullanmasını istiyoruz onu da temposuyla mükemmel yapıyor. yani çizgide topu yetenekli sane'nin kontrol ettiği, koşuları toplu oyunundan daha efektif olan bir sallai'nin iç koridoru kullandığı bir düzen hiç de fena işlemiyor. bence sane de gayet memnun bu çocuktan sürekli ikili oyun oynuyorlar zira.
hoca söylüyor heralde sanırım bazen top bizdeyken orta sahaya geliyor sane hafif geri geliyor öyle bi taktik var takımda