#7 Roland Sallai

biz niye sallaiye tahammül etmek zorundayız aklım almıyor. niye sağ açıktan bek yaptık.

çünkü kötü bir kanattı o zaman niye aldık? jelert nerede bu kadar berbat bir yapılanma olamaz.. Okan hocaya kızmıyorum ama harbi şanssızsız

Dünya futboluna bir sağ bek kazandırdık, seneye PL'de orta sınıf bi takıma transfer olur

Maçın başından beri Osimhen’e kaç tane key pas attı sayamadım. Devşirme bir sağbekin City maçında verebileceği max performansı veriyor.

Haalandın topta da iyi girdi araya

bu adamın futbolcu olduğu şüpheli. Bir de çok iyi sağ bek oldu vs yazıyorlar. Bilmiyorsunuz bari konuşmayın adamın savunma bilgisi 0, en iyi ihtimalle kartlık faul yapıyor her maç 3 tane

Katkı veriyor mu ? evet. Sağ bek alınmalı ? evet. Net bir sağ bek ile oynamak her yönden iyidir.

Bu adamı begenmeyenlerle futbol konuşmayı kesin. Takımın en iyi 3 oyuncusundan biri. Net bir premier lig oyuncusu. Sezon sonu ya bournemoth ayarında 1 takıma gider veya wolfsburg/leipzig falan yapar

Adam yoklukta müthiş mücadele veriyor. Ben onu arkasında hücumcu bir bek ile birlikte izlemeyi isterdim. Genç bir bek bile bulup getiremiyorlar, nasıl olsa idare ediyor..

Geri
Üst Alt