- 20 Mayıs 2011
- 23.089
- 10.121
- 1.873
12-14 arası bir paraya Sallai satıp free agent Zeki çektik sanırım hayırlısı olsun. Seviyordum seni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitse bile yetine gelen oyuncu joker gorevi gormeli birden cok mevkiyi oynamali. Arnau martinez iyi oludru acikcasi hem u23 hem stoper orta saha oynaeKendisi ancak mevcut performansını verebilecek genç muadili geldiğinde gidebilir.
Singoyu bir şekilde pazarlar zarar etmeden satarım bu herifi tutarım.
Joker kelimesinin karşılığı 2 adamdan biri.
Böyle herifleri bulup satmak için can atılması komik geliyor bana.
Her bkta p.lig örneğini veriyorsunuz 10 sene orada aynı takımda oynayan adamların örneğini de verin.
Senle bu konuda aylardir ayni fikirdeyizde pek orali olunmuyor bu forumda nedense.Yallahhh
Bunun gitmesini Boey'in kalmasina nasil bagladin? Sallai'in gitmesi sart ve yerine u23 bek yada Türk yedek zor olmamasi lazim. Bosuna kontenjan dolduracak 2 yabanci sagbeke gerek yok. Singoyada çok para harcadigimiz için ya Singo ya Sallai oluyor ve Sallai'in gitmesi en normal tercih.Bu gitsin ve 30 maç oynayacağı şüpheli singo ile boey mi kalsın?
Bu mudur mantık
Senle bu konuda aylardir ayni fikirdeyizde pek orali olunmuyor bu forumda nedense.
Neyini özleyecen? Sag bek desen sag bek için yeterli degil, kanat desen kanat için yeterli degil. Sen sag bek olarak yeterli buluyorsan ve Singo'dan üstün görüyorsan vallaha pes.keşke gitse de bütün sezon arkasından ağlasa şu isim hayranı futbol alimleri
Katiliyorum. Ama burda tercih tek kim daha istikrarli üzerine degil:Çünkü günümüz futbolunda istikrar, devamlılık, atletizm gibi şeyler her şeyden önemli.
Singo 3 maç oynayıp 4. Maçta durduk yere sakatlanıp beni 1 ay sağ beksiz bırakma ihtimali %80 falan.
Tekrarliyorum: 10 yabanci hakkin varken 2 sini sagbeke kullanmak sana mantiklimi geliyor gerçekten?Boey’in dehlenip Sallai ve Singo’nun kalması mantıklı.
He ikisinden biri satılırsa yerine o zaman sağ bek düşünülür.
Katiliyorum. Ama burda tercih tek kim daha istikrarli üzerine degil:
10 yabanci hakkindan var. Bizde suan 2 sag bek için bu hakkimizi kullaniyoruz. Ozaman ikisinden birisi gitmesi lazim. Singo'dan çikamayacagin için Sallai bu 2 kontenjanindan bir tanesi için gitmesi lazim.