#7 Roland Sallai

12-14 arası bir paraya Sallai satıp free agent Zeki çektik sanırım hayırlısı olsun. Seviyordum seni.

cevaplara bakarsak hiç görülmemiş bir bonservis değeri var bu adamın

5 M - 25 M arasında bonservis beklentisi oluşmuş GSC'de :D

Kendisi ancak mevcut performansını verebilecek genç muadili geldiğinde gidebilir.
Singoyu bir şekilde pazarlar zarar etmeden satarım bu herifi tutarım.
Joker kelimesinin karşılığı 2 adamdan biri.
Böyle herifleri bulup satmak için can atılması komik geliyor bana.
Her bkta p.lig örneğini veriyorsunuz 10 sene orada aynı takımda oynayan adamların örneğini de verin.

Kendisi ancak mevcut performansını verebilecek genç muadili geldiğinde gidebilir.
Singoyu bir şekilde pazarlar zarar etmeden satarım bu herifi tutarım.
Joker kelimesinin karşılığı 2 adamdan biri.
Böyle herifleri bulup satmak için can atılması komik geliyor bana.
Her bkta p.lig örneğini veriyorsunuz 10 sene orada aynı takımda oynayan adamların örneğini de verin.
Gitse bile yetine gelen oyuncu joker gorevi gormeli birden cok mevkiyi oynamali. Arnau martinez iyi oludru acikcasi hem u23 hem stoper orta saha oynae

Severiz kendisini lakin ki 10+4 ve şuanda para etmesiyle birlikte yaşını da düşünecek olursak kendisinden çıkmak mantıklı olacaktır

Bu gitsin ve 30 maç oynayacağı şüpheli singo ile boey mi kalsın?

Bu mudur mantık

Bu gitsin ve 30 maç oynayacağı şüpheli singo ile boey mi kalsın?

Bu mudur mantık
Bunun gitmesini Boey'in kalmasina nasil bagladin? Sallai'in gitmesi sart ve yerine u23 bek yada Türk yedek zor olmamasi lazim. Bosuna kontenjan dolduracak 2 yabanci sagbeke gerek yok. Singoyada çok para harcadigimiz için ya Singo ya Sallai oluyor ve Sallai'in gitmesi en normal tercih.

Senle bu konuda aylardir ayni fikirdeyizde pek orali olunmuyor bu forumda nedense.

Çünkü günümüz futbolunda istikrar, devamlılık, atletizm gibi şeyler her şeyden önemli.

Singo 3 maç oynayıp 4. Maçta durduk yere sakatlanıp beni 1 ay sağ beksiz bırakma ihtimali %80 falan.

Alabileceğimiz yerli tek bir sağ bek var Arda Okan, o da gelsin dedim ben zaten ama şunu belirteyim Arda Okan’ın tavanı zaten maks Sallai o da maksimum

Çünkü günümüz futbolunda istikrar, devamlılık, atletizm gibi şeyler her şeyden önemli.

Singo 3 maç oynayıp 4. Maçta durduk yere sakatlanıp beni 1 ay sağ beksiz bırakma ihtimali %80 falan.
Katiliyorum. Ama burda tercih tek kim daha istikrarli üzerine degil:

10 yabanci hakkindan var. Bizde suan 2 sag bek için bu hakkimizi kullaniyoruz. Ozaman ikisinden birisi gitmesi lazim. Singo'dan çikamayacagin için Sallai bu 2 kontenjanindan bir tanesi için gitmesi lazim.

Boey’in dehlenip Sallai ve Singo’nun kalması mantıklı.

He ikisinden biri satılırsa yerine o zaman sağ bek düşünülür.

Katiliyorum. Ama burda tercih tek kim daha istikrarli üzerine degil:

10 yabanci hakkindan var. Bizde suan 2 sag bek için bu hakkimizi kullaniyoruz. Ozaman ikisinden birisi gitmesi lazim. Singo'dan çikamayacagin için Sallai bu 2 kontenjanindan bir tanesi için gitmesi lazim.

Açıkçası takımın çok daha ciddi eksikleri ve sorunları varken -bence- en az sorunlu yeri olan birkaç mevkiden biriyle uğraşmak biraz gereksiz olur.

U23 yabancı sol stoper çöz,
U23 forvet al
U23 kanat al
İcardi ile vedalaşıp hayvan gibi bi yabancı 6 al
Can Uzun da gelecek gibi zaten

Böyle bi durumda Singo-Sallai rotasyonu ok bence

He teklif gelir ikisinden biri gider o zaman duruma bakılır

Geri
Üst Alt