#7 Roland Sallai

Kalsın. Ama yedek olarak. 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Son 20 dakika takıma direnç gereken zamanlarda oyuna atılmalı sadece.

bu herifle yunus olmasa ilk yarıdaki orta sahayla yarı sahadan top çıkaramazdık yav. savunması anca bizim ligi idare eder o ayrı da jacobs gibi işin savunma tarafını ağırlıklı oynayanı yerine sallai gibi hücum tarafını becerebileni bizim ligde tercih ederim. bunun savunmada adam kaçırmayanı premier lig'de oynar zaten.

Talibi varsa yollar Boey alırım yerine.

Turnusol kağıdı gibi adam.

Skor katkısı veren bek.

İleriye koşu yapan boşta oyuncuya bile dümdüz pası denemeyip geriye atması.Kalede genç kaleci varken dibinde rakip varken jankata aşırı riskli pas atması.Jankat hata yapsa suçu yok mesela.Bu maç ciddi mentalinde sıkıntı vardı.

Son düzenleme:
İleriye koşu yapan boşta oyuncuya bile dümdüz pası denemeyip geriye atması.Kalede genç kaleci varken dibinde rakip varken jankata aşırı riskli pas atması.Jankat hata yapsa suçu yok mesela.Bu maç ciddi mentalinde sıkıntı vardı.
Ozellikle son 15 baski yememizin yegane sebebi. Bir suru kontra olacak pozisyon topa basip geriye dondu. Cildirdim tv basinda.

Ben de 14 civarı teklif geldiyse satıp para kazanmayı tercih ederdim ama dün Osimhen’e bıraktığı topu Mariano falan atsa Cafu yapardınız adamı. Bu toplardan geçen sene CL’de de kaç tane attı abartmayın.

defansif olarak yetersiz elbette ama çalışkan, mentali dengeli #heran göteller kategorisine dahil edebileceğimiz bir player

biz takdir ediyoruz kendisini

Galatasaray'ın hiç bir zaman kusursuz bir beki olmadı. Capone'nin, Perez'in, Eboue'nin, Mariano'nun, Boey'in de farklı farklı zaafları vardı. Benim izlediğim en optimal bek Sallai. Her şeyi belli düzeyde istikrarlı şekilde yapıyor. Sorunlu bir tip de değil. Hücuma katkısı da iyi. Bu sezon çift haneli gol/asist skor katkısını geçecek gibi duruyor.

Her ne kadar böyle bir adam olsa da Barça ve PSG maçlarında Singo oynar bekte. O da oradaki uçak kanatlar için tasarlanmış bir paket. Sallai de onu yapamaz.

arslan bi topçu

her topu yana geri oynuyor eleştirisi de osimhen atletik değil demek gibi bişey, osiyi en fazla besleyen en çok kilit pas atan adam geride oynamasına rağmen

gülünç olmayalım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt