#7 Roland Sallai

singo dallaması oynayabilse şu adamı rotasyonda mis gibi kullanırız da oynayamıyor işte.

Sağ bek oynadığında sakatlanıyor (hoş artık oynamadığında bile sakatlanabiliyor) Stoperde ise asla güven vermiyor. Kadın Erkek ilişkileri gibi olmuyorsa zorlamayacak, oluruna bakacaksın. Bence bu aşk burada biter.
sağ bek oynadığında sakatlanma olayı biraz hurafe gibi. bu adam ya zerre iyileşme sürecinde kendine bakmıyor ya bu adamın bizim bilmediğimiz ve sakatlanmasına sebep olan başka bir sorunu var ya da hep tam iyileşmeden oynatıp buna sebep olundu.
Bu kadar sık ve her sakatlığın bu kadar uzun sürmesi zerre mantıklı gelmiyor bana her şeyin doğru yapıldığı durumda.

sağ bek oynadığında sakatlanma olayı biraz hurafe gibi. bu adam ya zerre iyileşme sürecinde kendine bakmıyor ya bu adamın bizim bilmediğimiz ve sakatlanmasına sebep olan başka bir sorunu var ya da hep tam iyileşmeden oynatıp buna sebep olundu.
Bu kadar sık ve her sakatlığın bu kadar uzun sürmesi zerre mantıklı gelmiyor bana her şeyin doğru yapıldığı durumda.
Abi adamın 2 3 tane maçı var biz bunu bu fiyata bedava almışız diyebileceğin ama geri kalan performansına bakıyorsun dolandırılmış gibi hissediyorsun. Tam iyileşmeden oynatıyorsak bu teknik ekibe yazar ama benim korkum kronik bir kas sakatlığı olma ihtimali.

Abi adamın 2 3 tane maçı var biz bunu bu fiyata bedava almışız diyebileceğin ama geri kalan performansına bakıyorsun dolandırılmış gibi hissediyorsun. Tam iyileşmeden oynatıyorsak bu teknik ekibe yazar ama benim korkum kronik bir kas sakatlığı olma ihtimali.
tam iyileşmeden oynatma olayı doktora yazar bence. Sanmıyorum teknik ekip desin sakatlanmaz kör topal oynatalım diye. Doktor sorun olmaz diye söyle oynatırsın.

tam iyileşmeden oynatma olayı doktora yazar bence. Sanmıyorum teknik ekip desin sakatlanmaz kör topal oynatalım diye. Doktor sorun olmaz diye söyle oynatırsın.
Yener İnce ve ekibi öve öve bitirilemiyordu bu durumda birileri yalan söylüyor. Ya sağlık ekibimiz gerçekten kötü, ya teknik ekip yeterince itibar etmiyor. Bir yerde sıkıntı olduğu aşikar.

Taraftarın sabrıyla oynuyorlar..
Şu takıma senelerdir adam gibi sağ bek alamadılar utanmazlar.
Bakın bu adam savunmacı değil.Örjinal mevkisi kanat olan adamın ofansif olarak daha etkili olması lazım oda yok.
başımızsaki vasıfsızlar sağ bek bulamadıkları için sırf idare ediyor diye adam oynatıyoruz.

Konuşmim konuşmim diyoumda sporting maçının baş müsebbiblerinden yani her golde hatası her pozisyonda bir sıkıntıdı var ne oyun kurulumunda var ne defansta var herif eksi yazmış resmen takım adına sağ kanadı taktiksel olarak öldürmüş yani kanat desen değil bek desen değil 1çift haneli bonservis bekliyorlardı güya buna da 5 bile etmez

kaan ayhan oynasa yerine hiçbir itirazım olmaz

Yusufu koyun bundan ne eksiği var allah aşkıan güya ofansif bek olacak ayağı yok defansı yok hiçbir halta yaradığı yok

Boşuna yabancı sınırı işgale diyor abi niye bu adam sınır yiyor allah aşkına ne kadar gereksiz bi topçu bu ya

Bu adami begenmiyorlar. Adam surekli bindiriyor risk aliyor. Jakops yada Eren gibi sifir risk le yeteneksiz sekilde solda hücumu tıkayıp oynasa kimse ses çıkarmaz. Solda da Sallai lazım özellikle lig maçları için

sağ bekimiz olan bu sallai normalde açık oyuncusu niyetiyle alındı yani açık oyuncusu orjinli adamda az biraz teknik olur az biraz tekniği olan adam orta açmayı bilir en azından değil mi ? Fakat bu adam neden hiç orta açamıyor neden top kontrölü yapamıyor

Devre arası Van Ewijk'a çökmek lazım. Bu su kaynatmaya başladı yine.

Bu adami begenmiyorlar. Adam surekli bindiriyor risk aliyor. Jakops yada Eren gibi sifir risk le yeteneksiz sekilde solda hücumu tıkayıp oynasa kimse ses çıkarmaz. Solda da Sallai lazım özellikle lig maçları için
Bindiriyor mu ?

1 tane yay çevresinde çizgiye bindirmedi aldığını geri verdi hangi maçı izliyorsan artık

Geri
Üst Alt