- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
singo dallaması oynayabilse şu adamı rotasyonda mis gibi kullanırız da oynayamıyor işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ bek oynadığında sakatlanma olayı biraz hurafe gibi. bu adam ya zerre iyileşme sürecinde kendine bakmıyor ya bu adamın bizim bilmediğimiz ve sakatlanmasına sebep olan başka bir sorunu var ya da hep tam iyileşmeden oynatıp buna sebep olundu.Sağ bek oynadığında sakatlanıyor (hoş artık oynamadığında bile sakatlanabiliyor) Stoperde ise asla güven vermiyor. Kadın Erkek ilişkileri gibi olmuyorsa zorlamayacak, oluruna bakacaksın. Bence bu aşk burada biter.
Abi adamın 2 3 tane maçı var biz bunu bu fiyata bedava almışız diyebileceğin ama geri kalan performansına bakıyorsun dolandırılmış gibi hissediyorsun. Tam iyileşmeden oynatıyorsak bu teknik ekibe yazar ama benim korkum kronik bir kas sakatlığı olma ihtimali.sağ bek oynadığında sakatlanma olayı biraz hurafe gibi. bu adam ya zerre iyileşme sürecinde kendine bakmıyor ya bu adamın bizim bilmediğimiz ve sakatlanmasına sebep olan başka bir sorunu var ya da hep tam iyileşmeden oynatıp buna sebep olundu.
Bu kadar sık ve her sakatlığın bu kadar uzun sürmesi zerre mantıklı gelmiyor bana her şeyin doğru yapıldığı durumda.
tam iyileşmeden oynatma olayı doktora yazar bence. Sanmıyorum teknik ekip desin sakatlanmaz kör topal oynatalım diye. Doktor sorun olmaz diye söyle oynatırsın.Abi adamın 2 3 tane maçı var biz bunu bu fiyata bedava almışız diyebileceğin ama geri kalan performansına bakıyorsun dolandırılmış gibi hissediyorsun. Tam iyileşmeden oynatıyorsak bu teknik ekibe yazar ama benim korkum kronik bir kas sakatlığı olma ihtimali.
Yener İnce ve ekibi öve öve bitirilemiyordu bu durumda birileri yalan söylüyor. Ya sağlık ekibimiz gerçekten kötü, ya teknik ekip yeterince itibar etmiyor. Bir yerde sıkıntı olduğu aşikar.tam iyileşmeden oynatma olayı doktora yazar bence. Sanmıyorum teknik ekip desin sakatlanmaz kör topal oynatalım diye. Doktor sorun olmaz diye söyle oynatırsın.
hiç normal değil Singo nun devamlı sakatlanması.Yener İnce ve ekibi öve öve bitirilemiyordu bu durumda birileri yalan söylüyor. Ya sağlık ekibimiz gerçekten kötü, ya teknik ekip yeterince itibar etmiyor. Bir yerde sıkıntı olduğu aşikar.
Bıktım usandım bundan ya
Neymiş maç kaçırmıyormuş allah aşkına kaçır ya
Niye birader 10/2 yetenek skalası ile koşsun dursun işte CL alacak daha takım Sara ve Sallai gibi üçüncü sınıf topçularla
Singo'yu beklersek sezon biter muhtemelen.Singo gelene kadar laf yok
Bindiriyor mu ?Bu adami begenmiyorlar. Adam surekli bindiriyor risk aliyor. Jakops yada Eren gibi sifir risk le yeteneksiz sekilde solda hücumu tıkayıp oynasa kimse ses çıkarmaz. Solda da Sallai lazım özellikle lig maçları için