Yasin ile ilgili her türlü negatif yorum yapilabilir, ama hizli, caliskan, ve hirsli bir oyuncu. Caliskan ve hirsli olmak, takimda ciddi bir eksik. O yüzden yasinin ayrilmasini istemiyordum, ama ilk 11 oyuncusu da degil. Rotasyon icin bizim adimiza cok iyi.

ıyı futbolcu bence oynamalı.4.yıldızı yasın sayesınde taktık .

Şöyle birşey var herkesin beğendiği Volkan Şen bizim Yasin den iyi değil benim gözümde.

Bir kere ikisi de beyinsiz bu ortak özelliklero, Volkan'ın belki Yasin'e göre tekniği daha iyi olabilir ama öte yandan da Yasin sonuca gidebiliyor gerektiğinde. Gol atma ihtimali daha yüksek. Volkan da bu yok, kale önünde çok kötü hele hele ceza sahası içinde tercihleri çok kötü bence.

Yasin bizim ilk 11 için yeterli mi çok tartışılır ama bence şüphesiz iyi bir yedek kendisi. Rakip yoruldu mu böyle sprinter özelliği olan adamları oyuna alacaksın 60 dan falan sonra.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şöyle birşey var herkesin beğendiği Volkan Şen bizim Yasin den iyi değil benim gözümde.

Bir kere ikisi de beyinsiz bu ortak özelliklero, Volkan'ın belki Yasin'e göre tekniği daha iyi olabilir ama öte yandan da Yasin sonuca gidebiliyor gerektiğinde. Gol atma ihtimali daha yüksek. Volkan da bu yok, kale önünde çok kötü hele hele ceza sahası içinde tercihleri çok kötü bence.

Yasin bizim ilk 11 için yeterli mi çok tartışılır ama bence şüphesiz iyi bir yedek kendisi. Rakip yoruldu mu böyle sprinter özelliği olan adamları oyuna alacaksın 60 dan falan sonra.

Yasin, Volkan kadar top kaybetmez
Yasin, Volkan'dan daha fazla gol atar
Yasin, Volkan'dan daha az faul yapar
Yasin, Volkan'dan daha az zarar verir

Ne hikmetse milli takima o spastik alinirken bizim oyuncumuz alinmiyor. Über yetenek olmasa bile isleyen bir düzende iyi katki verir. Ayagina baktigimiz zaman yandik demektir ama bunun olmadigi, alternatifli bir kadroda is yapar. Benfica maclarinda falan kacirdigi goller aklima geldikce cildiriyorum ama eldeki yerli seviyesi bukadar. Lige göre iyi bir dönüsümlü ilk 11 / alternatif oyuncusu.

Yasin, Volkan kadar top kaybetmez
Yasin, Volkan'dan daha fazla gol atar
Yasin, Volkan'dan daha az faul yapar
Yasin, Volkan'dan daha az zarar verir

Ne hikmetse milli takima o spastik alinirken bizim oyuncumuz alinmiyor. Über yetenek olmasa bile isleyen bir düzende iyi katki verir. Ayagina baktigimiz zaman yandik demektir ama bunun olmadigi, alternatifli bir kadroda is yapar. Benfica maclarinda falan kacirdigi goller aklima geldikce cildiriyorum ama eldeki yerli seviyesi bukadar. Lige göre iyi bir dönüsümlü ilk 11 / alternatif oyuncusu.
Terim'e sormak lazım onu. Kusura bakmasın ama o çağırdıkları adamlara bakınca Yasin rahat oynar orada.

Bence Volkan tam halı saha topçusu.

İstekliydi. Ama genel anlamda pek iyi değildi.

Gayet iyi oynadı yorulduktan sonra hatalar yapmaya basladı bu onun sucu degıl onu cıkarmayan hocanın sucudur

Maçı izleyemedim maalesef ama yukarıdaki 2 yorumada bakıp adamın nasıl oynadığını da kestiremiyorsun :D

-Tapatalk-

Bu sene iyi başladı. Umarım devam ettirir.

iyi de degildi, kötü de degildi

Geri
Üst Alt