baris korkmaz
Sarı Üye
- 7 Mayıs 2015
- 426
- 0
- 266
performası iyi değil ama takıma Sneijder den daha fazla katkı veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle birşey var herkesin beğendiği Volkan Şen bizim Yasin den iyi değil benim gözümde.
Bir kere ikisi de beyinsiz bu ortak özelliklero, Volkan'ın belki Yasin'e göre tekniği daha iyi olabilir ama öte yandan da Yasin sonuca gidebiliyor gerektiğinde. Gol atma ihtimali daha yüksek. Volkan da bu yok, kale önünde çok kötü hele hele ceza sahası içinde tercihleri çok kötü bence.
Yasin bizim ilk 11 için yeterli mi çok tartışılır ama bence şüphesiz iyi bir yedek kendisi. Rakip yoruldu mu böyle sprinter özelliği olan adamları oyuna alacaksın 60 dan falan sonra.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Terim'e sormak lazım onu. Kusura bakmasın ama o çağırdıkları adamlara bakınca Yasin rahat oynar orada.Yasin, Volkan kadar top kaybetmez
Yasin, Volkan'dan daha fazla gol atar
Yasin, Volkan'dan daha az faul yapar
Yasin, Volkan'dan daha az zarar verir
Ne hikmetse milli takima o spastik alinirken bizim oyuncumuz alinmiyor. Über yetenek olmasa bile isleyen bir düzende iyi katki verir. Ayagina baktigimiz zaman yandik demektir ama bunun olmadigi, alternatifli bir kadroda is yapar. Benfica maclarinda falan kacirdigi goller aklima geldikce cildiriyorum ama eldeki yerli seviyesi bukadar. Lige göre iyi bir dönüsümlü ilk 11 / alternatif oyuncusu.
Maçı izleyemedim maalesef ama yukarıdaki 2 yorumada bakıp adamın nasıl oynadığını da kestiremiyorsun
-Tapatalk-