Elveda Yasincim. emeklerin için teşekkkürler. yedekten girersin artık.

sonradan gırınce daha etkılı bır topcudur

uzun ara sonra yine kötü bir mac cikardi. Durumu gittikce zorlasiyor. (sag bek olarak denensin yeniden)

Yasin bu maç özelinde bu kadar gömülecek ne yaptı ben anlamadım açıkçası kendi standartlarında oynadı o standardı tabii konuşabiliriz ama adam bu zaten.

Bu sene ki en etkisiz maçını oynadı. Geçen Beşiktaş maçında bence iyiydi ilk yarı özellikle.

İlk 11'den ilk kesilecek oyuncu kıvamında olduğu da bir gerçek. Orada Sinan ve Podolski var bekleyen. Sinan'da bir toparlanma gördüm zira.

YAsin kullanilir ya, ama yedeklerde beklemesi lazim. Sozlesme bitene kadar orda otursun, iyi bir squad oyuncusu olur anca.

ulan adam sezonun başından beri gayet iyi bu maç kötü bile oynamadı sadece etkisizdi ama oyunun içindeydi sürekli gömülecek ne yaptı bu adam çözemedim.

ulan adam sezonun başından beri gayet iyi bu maç kötü bile oynamadı sadece etkisizdi ama oyunun içindeydi sürekli gömülecek ne yaptı bu adam çözemedim.

Mücadelesi iyi ama hiç bir topu olumlu kullanamadı

Kanat oyuncusu mücadeleden çok skora katkı vermeli

Hele bir pozisyonda Bruma deparla geldi aradan önüne bırakacağına geri döndü delirdim

Bu ateş üfleyerek sönmez

Mücadelesi iyi ama hiç bir topu olumlu kullanamadı

Kanat oyuncusu mücadeleden çok skora katkı vermeli

Hele bir pozisyonda Bruma deparla geldi aradan önüne bırakacağına geri döndü delirdim

Bu ateş üfleyerek sönmez

Valla 1 maçta adam bu kadar gömülmez her maça aynı düzeyde çıkamıyor futbolcular

nereye iyi oynuyor ya topu eveleyip gevelemek mi iyi oynamak, resmen el freni.. mücade ediyor kendin çapında ama hücumda takımı baltalıyor 2 gol attı diye iyi falan oynadığı sanılmasın..

Hic bir zaman ilk 11 seviyesinde olmayan bir adam. Ara sira ilk 11 oynayabilir ama uzun vadeli bunun sana bir getirisi olmaz adamin kapasitesi belli.

Zaten beyinsizin teki, Yasine güvenilmez.

Bugun vasattı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olay yasinin gömülmesi değil poldi ve sinan varken özellikle içerde yasini kullanmak vakit kaybetmekten başka birşey değil

Valla 1 maçta adam bu kadar gömülmez her maça aynı düzeyde çıkamıyor futbolcular
Yoo gömmüyorum hatta daha önce yazdim o kadarda kötü degil iyi idare etti diye

Ama Podolskinin sakatlik sonrasi böyle baslamasindan sonra büyük bir ihtimal kulübe yolu göründü

Sabri, Olcan, Umut, Donk ve Yasin, geçen yıl en uyuz olduğum adamlardı. Olcan, Umut ve Donk gitti. Sabri'nin gideceği umudunu zaten yitirdim yıllar evvel. O kök salacak. Ama umarım bu sezon Yasin'den de kurtuluruz. Sahada anlamsız hareketlerinden, topu sürüp sürüp, çektiği saçma sapan şutu muhakkak rakip defansa çarptırmasından, bencilliğinden ve dar oyun görüşünden bıktım, usandım.

Geri
Üst Alt