Avrupada yok mudur Bruma gibi genc makul fiyata?

Burs'dan almaya kalsan 10m fiyat cekerler...

Del Valle'nin kulübü Rio Ave, Bursa onlardan kiraliyorlar.

Zaten adamin sözlesmesi 2018de bitiyor yani fazla para isteyeceklerini zannetmiyorum.

Del Valle rotasyonda iş yapar bence.

Tam Atletico Madrid'in istediği türden bir adam aslında.Neden beğenilmediğini anlamıyorum bizim forumumuz tarafından.Gerçi bizim için önemli olan 100 gol atacak 100 asist yapacak bir oyuncu.Kriter bu.Sol bek stoper falan da bu istatistiği bulamadığı sürece kötüdür bizim gözümüzde.

Teknik direktörler sever Yasin tipi oyuncuları. Kontra atağa yatkın, savunma yardımı var, mücadeleci ama oyun zekası ve son pasları yetersiz. Sinan mesela Yasin'in yapamadığı son pas, vuruş ve zekaya sahip ama o da tek yönlü oynuyor. Ben de teknik direktör olsam, elimde Yasin ve Sinan olsa Yasin'i tercih ederdim.

Yasinin hakkini yiyoruz abi. Bizim sistem icin en ideal oyuncu. Sag kanadi Linnes-Yasin yapmamiz gerek. Bu seferde Poldi nerede oynayacak ama

xD Haftalarca sovuyoruz, maci oynamadi diye oynamali diyoruz. Arkadaslar Yasinin oynamasi felan gerekmiyor, gitsin Trabzonda top oynasin.

Boşunuza nefes tüketmeyin.Anlatamazsınız YAsin'in takım için ne kadar önemli olduğunu.Azıcık futbol bilgisi olanın Yasin'in oynamasını gerektiğini anlar zaten.

Bruma ile anlaşan tek futbolcu çünkü onun hızına ayar uydurabilen tek adam. Diğerleri topu Bruma'ya verip duruyorlar.

Beyinsizdir evet ama bu adamin katkisi cok buyuk. Cok dedim bunu...

Hatta Poldi'den bile ote oyuncu takim icin bence. Haftalardir diyorum Sinan , Yasin'in yarisi etmez ama bazilari Sinan'da Sinan. Topu ileride tutuyor , dogru pozisyon aliyor hizli ataklarda.
Sinan bir ara baktim sonradan girdigi halde yuruyerek oynadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Real Madrid'liler de Di Maria için aynısını diyorlardı.Sonra gönderince adamlar kafalarını duvarlara vurdular.

Bırakın bu işleri yahu.

Oynadı mı yine söversiniz. Bu adam uzun vadeli ilk 11 oyuncusu olamaz.

Ama Josue yerine bugün oyuna girmeliydi orası ayrı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bırakın bu işleri yahu.

Oynadı mı yine söversiniz. Bu adam uzun vadeli ilk 11 oyuncusu olamaz.

Ama Josue yerine bugün oyuna girmeliydi orası ayrı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Deplasman maclarinda Nando ve Tolgadan sonra yazacagim ilk oyuncu olur

Bize sağ açık lazım kaliteli olandan. Bruma gibi. Biraz daha hazır olmuş ve olgun birisini bulalım avrupa'dan. İlaki Büyükşehir yıldız da olmasına gerek yok

Geri
Üst Alt