Çok iyiydi. Bu performansı ligde de gösterirse kesinlikle ilk 11 oynar ama lig ile Dersim maçını karıştırmamak lazım

Sol tarafta oynamak istiyorum diyor. Sag tarafta beceriksizim dedi az once.

Sol tarafta oynamak istiyorum diyor. Sag tarafta beceriksizim dedi az once.

Bruma'dan iyi degilsen evlat. Sag tarafta oynamayi ogren...

Dersim'e karsi performansin olcu degil. Bruma bjk macindan adamlarin icinden gecti. Sen ise Dersim'in. Fark cok buyuk...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı seviciler yine eleştirecek ama kendisi takımın en iyisi suan

8051b42a53422f8ba248b2aa6ac3161e.jpg

Sneijder ile birlikte solda oynayabilir. Bruma da sagda kendini unutturur bu vesile ile. Tek skinti Selcuk ve simdiki haliyle Sneijder oyunun yonunu cabucak degistiremiyor. Sabri cok istekliydi ama 60-70 gibi enerjisi biter. Yine de Bruma'ya bindirmeleriyle faydali olur.

Bu adam fb de volkan şen bjk de olcay şahan neyse o takım için. Zaman zaman saçma işler yapıyor topu eziyor çalıma gitmeye çalışıp top kaptırıyor bu yüzden iyi yaptığı şeyler gölgede kalıyor ve kötü oynuyormuş gibi görünüyor ama takıma en faydalı olan isimlerden birisi çünkü ilerde top tutmak, top kapmak, takımı ileri taşımak, orta açmak gibi işleri yapan çalışkan bir oyuncu bu yüzden oynadığı çoğu maçın gizli kahramanı.

60 dakikalık kondisyonu var. Ama çok özverili bizde 3. sene ilk sene çok iyi, geçen sene vasat altı bu seneye iyi başladı.

Ama iyi sene başı geçirsek bu adam 80 dakika yapardı o tempoyu.

Trabzon maçında Podolski yerine Yasin oynamaliydi meselâ. Bu çocuk da oyun zekası yok ama dar alanda etkili olma potansiyeli var. Kondisyon olarak belki 90 dk yı çıkartamıyor ama rakibe ve oyunun gidişatına gore mutlaka oyuna dahil edilmeli.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi oynadi ama rakip ciddiye alinacak degil. Zaten bu maclarda iyi performans gösteriyor, hazirlik maclarinda da böyle oynuyor.

Ama su an Sinan dan daha cok katki veriyor takima, sonradan oyuna girer Adana ya karsi; ilk 11 de yer yok su an zaten.

bu maç belki ölçü değil ancak yasin her maç bir şeyler yapabilecek potansiyelde bir adam.

Rakip fark etmezsizin ilk 45-60 dakika çok çabalıyor. Çoğunlukla da verimli oynuyor bu süreçte. Ancak o 60 dakikadan sonra, gerek fiziksel gerek mental çok sert bir düşüş yaşıyor oyun içinde. Şampiyonluğa oynayan tüm takımlarda değerli bir yan parça olabilir ama o kadar. Her maç 11'de başlayıp 90 dakika oynayabilecek bir oyuncu değil maalesef.

bu adam bize lazım bazen saçmalıyor maçlarda bizi sinir ediyor ancak çok ters çalım atabilen hızlı etkili bir oyuncu hakkını vermemiz lazım

Tüm sorun net bir sekilde bu capsiz! Orda Eren#e verip 0-1 olsa, Adana cözülecek ve mac rahatlayacak.

Rakip kim olursa olsun, deplasmanda o pozisyonu gole ceviremiyorsun bu capsiz yüzünden, neden puan kaybediyorum, neden pozisyona giremiyorum demeyeceksin.

Futbolu bilen herkes katilirki, rakip cacik olsa bile 11 adamla kapanan savunmalari acmak kolay birsey degil. Orda atacaksin, olay 10 dk. icinde bitecek.

Vasat topçu. Bunu yollasak ya Anadolu takımlarına gider ya da 2.Bundesliga'ya. Trip atıyorsa yollayın gitsin.

Geri
Üst Alt