Ben de 11 olması lazım diyorum. Ama bunu çok iyi olmasından değil, mevcut kadroda kanat olarak en makul seçenek olduğundan söylüyorum.
Sinan, Yasin'den yetersiz. Bu da Yasin'i çok iyi bir oyuncu yapmıyor.
Katilmiyorum.

Yasin dedigim gibi bana göre takim adina en zararli oyuncu, tam bir beyinsiz. Bunu zaten yeni demiyorum, geldigi günden beri diyorum ve beni her mac hakli cikariyor. Kupa maclarinda 3. lig takimlarina karsi sov yapar, Dortmund zaten kendisini 3. lige göndermisti. Tam kendi seviyesi.

Katilmiyorum.

Yasin dedigim gibi bana göre takim adina en zararli oyuncu, tam bir beyinsiz. Bunu zaten yeni demiyorum, geldigi günden beri diyorum ve beni her mac hakli cikariyor. Kupa maclarinda 3. lig takimlarina karsi sov yapar, Dortmund zaten kendisini 3. lige göndermisti. Tam kendi seviyesi.
Anlatamadım herhalde.
Bana Sabri'yi sor, herkes gibi paragraf paragraf eleştiririm. Fakat mevcut performansa göre 11'e Sabri yazarım. Daha iyi durumda olanı yok.

Burda en zararlı kim diye sorsak 5-6 farklı isim çıkar.

Yasin'de sağ kanatın Sabrisi.
4-2-3-1 oynayacaksak, kanatlarına Bruma-Yasin yazarım.

Adana maçını baz alacaksak Podolski'nin çıkmamasına daha çok şaşırdım.

Üc kisiyi calimlarmis gördük

Daha bir kisiyi bile calimlayamadin üstüne birde yedek kulübesinde neler yapmis öyle

Formayi cikarip atanin cezasi aslinda sadece kadro disi ve para cezasi olmamali ama iste ne yaparsin bu düzen böyle isliyor

Ulan şu embesillere asla prim tanınmasın

En ufak bir hareketinde basacaksın kıçlarına tekmeyi

Emin olun bizim icin cok buyuk kayip olmaz. Zaten sabri yapiskani sag acik gibi oynuyor o kanat komple koridor.
En azindan sinan/sabri donusumu falan olurda linnesi falan kulaniriz

İyi oldu. İlk geldiği sene 6-7 maç iyi oynayınca bir tarafları kalkmıştı. Geçen sene zaten çoktan gönderilmeliydi. Bizden gittiğinde maksimum Bursa'ya gider. (Gerçi Hamza sevmezdi bunu)

Bu tip vasat oyuncuları fazla abartıyoruz. Kimse iş yapardı falan demesin. Sinan,Linnes,Poldi.. en kötü altyapıdan biri oynar bunun yerine. Rahat olun.

Son düzenleme:
Jet hızıyla affederiz yav ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akilli adam olsa su yoklukta efendi gibi davranir. Hamza doneminde de hakliyken maganda gibi davranip haksiz duruma dusmustu.

defol ulan. o kaptan olacak..gitsin. nasıl hala kaptanlık yapıyor aklım almıyor zaten de

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yasin, Selçuk, Sabri, Semih, Hakan balta, Hamit artık yollar ayrılmalı bu isimlerle.

Çöplere bonkör yönetim ve vitaminsiz taraftar iyice şımardı. Bu yasine kuş operasyonudur.Yasin daha bir kaç gün önce Podolski ile beraber döktürüyordu sahada.Takımı taşıyan bir futbolcu daha harcanıyor. Hangi güçler deli dana gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan, hücumun içine Eden Tolga'yı aldırdı,iyi gurbetçi futbolcuları neden hep bjk kapıyor.son 12 yılın en kötü takımıyız, takim Riekerink sevgisi ve itinası BrumaMuslera ile ilerliyor,Yasin Podolski de çilek. Vitaminsiz taraftar Emre'yi bitirdi Sabri'yi bitiremedi ama sıra Yasin'de.umarım Hamza'ya veya bjk'ye gider de vitaminsizler yine pişman olur.

Son düzenleme:
Sadece sampiyon olacagiz diye itin kopegin formamiza, Galatasaray'in hocasina saygisizlik yapma hakki yoktur. Degerlerimiz >Sampiyonluk

Ayrica devre arasina kadar idare edebiliriz ama mutlaka sag kanat alinmali. Bak Dursun basgan cildirmis Depay'i alacak daha ne istiyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk ve Tolga aynı anda oynuyor.Sinan Yasin'in alternatifi. Podolski, Sinan Yasin'i aynı anda neden oynatmiyorlar? Bu işte bir iş var.hiç bir şey yapamayan rızık bile yer buluyor kendine.

Çöplere bonkör yönetim ve vitaminsiz taraftar iyice şımardı. Bu yasine kuş operasyonudur.Yasin daha bir kaç gün önce Podolski ile beraber döktürüyordu sahada.Takımı taşıyan bir futbolcu daha harcanıyor. Hangi güçler deli dana gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan, hücumun içine Eden Tolga'yı aldırdı,iyi gurbetçi futbolcuları neden hep bjk kapıyor.son 12 yılın en kötü takımıyız, takim Riekerink sevgisi ve itinası BrumaMuslera ile ilerliyor,Yasin Podolski de çilek. Vitaminsiz taraftar Emre'yi bitirdi Sabri'yi bitiremedi ama sıra Yasin'de.umarım Hamza'ya veya bjk'ye gider de vitaminsizler yine pişman olur.
Senin Olcana ne oldu ya hiç sesi soluğu çıkmıyor. Adam takımsız ortada kaldı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Vitaminsiz taraftar hiçheveslenmesin, ,Riekerink egotör Terim değil, kısa sürede yasin'i takıma geri alacaktır.podolski-yasin resitall izlemeye devam edeceğiz. Kuşların planları alt üst olacak. Umarım sinanda bu ikili ile aynı anda 90 dakika oynatılır.tüm yük brumaya binmez.

Geri
Üst Alt