Ben sampiyon oldugumuz ve Yasin'in son maclar ciddi katkisi oldugu sezondan sonra bu cocugun Galatasaray adina büyük tehlike olacagini yazmistim bu konuya.

Nasil tehlike? Bu tip vasat ve yeteneksiz oyuncular orta acarak, topa vurmasini bilmeden sansa bala gol atarsa, g.tleri hemen kalkar. Iste ve o goller ile de sampiyon olursan, iyice b.ku yedin demektir.

Adam nerden geldigini unuttu. Türkiye'den bir kulüp almasa, Dortmund 3 takiminda köy takimlarina karsi oynayacakti.

Adamin tavirlarina bakinca bu net anlasiliyordu zaten. Bu yüzden öyle yorumda bulunmustum.

Cok yeteneksiz, her atagin icine eden bir oyuncu. Cekip gitsin.

Yav he he. Cok biliyorsun ya.

Yetenekli ama futbol aklı yok volume 1500...

Ama bizim takıma gereken bir şeyi var o da 60 dakikalık da olsa temposu.

Podolski gol atamadığı her an 10 kişi oynatıyor takımı. Keza Sneijder'de boş koşu dışında o kıvama geldi. Selçuk zaten artık yorumsuz. Bu kadar mücadele gücü düşük adam aynı anda oynadığında takım sahada akmıyor.

Yasin oradan o topu bir şekilde öne yaklaştırıyor. Kaybetse de önde kalıyor top. Çünkü kovalayabiliyor.

neden ntvspor her fırsatta yasin'e 1 maçlık ceza verildi, Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında yasine ihtiyacı var diye haber yapıyor. ben mi bir yeri kaçırdım Riekerink basın toplantısında şimdilik 1 maç ceza verdik. başakşehir maçından sonra tekrardan değerlendirecez demedi mi?

neden ntvspor her fırsatta yasin'e 1 maçlık ceza verildi, Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında yasine ihtiyacı var diye haber yapıyor. ben mi bir yeri kaçırdım Riekerink basın toplantısında şimdilik 1 maç ceza verdik. başakşehir maçından sonra tekrardan değerlendirecez demedi mi?
Yasin oynasin, rezil olalim istiyorlar.

basaksehr macindan sonra yine konusacagim Yasinle demisti Rieking

Takımdaki 2 3 hırslı oyuncudan biri..Kulübeyi kırıp indirse de ceza vermem ..Takım olmuş keşkül gibi cıvık yumuşacık adam sahada yırtına yırtına oynuyodu top sürüyodu ..Tamam 90 dakikalık adam değil ama her haliyle bu takımda Brumadan sonra top götüren ikinci kişi başka da yok sinan top geldiğinde ne yapacağını öğrenene kadar bu adam bu takımın 2. etkili kanatı. Buna muhtaç eden yöneticilere de sevgiler orası ayrı konu

Affedilecekmiş. Bu saatten sonra bu beyinsiz heriften verim alma şansımız kalmadı.

Yerine doğru dürüst adam almayanlar utansın.

Topu topuna 4 kanat oyuncusu var takımda, ki bunların iki tanesi (Sinan ve Poldi) kanattan daha çok forvet gibi biri de işte bu beyinsiz kazma. Tek işe yarayan kanat oyuncumuz Bruma diğer kanat ölü resmen, bir de Sabri belası var o kanatta.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Başakşehir maçında oynasaydı öyle hemen 60'ta maçı bırakmazdık. Mücadele eden adama çok ihtiyacımız var, etkisiz elemanlardan hiç olmazsa daha fazla katkıları olur.

Bizim taraftara hersey müstehak.

Bu beyinsiz kazmayi özlediniz ha bir macta. Yasin mücadele etse ne olacak etmese ne olacak, adamin beyni yok yahu daha ötesi var mi. Sirf bunun sacmaliklari yüzünden kac tane atagimiz heba oluyor ve o kaybedilen toplar dönüyor kalemizde pozisyon oluyor. Sol tarafta Bruma+Carole her türlü is görüyor da sag tarafta Yasin+Sabri ile Allah'a emanet.

Yasin'in beyinsizligi yetmiyormus gibi bir de Sabri'nin beyinsizligi eklenince tamamen fiyasko oluyor o kanat.

Sanki cl de oynuyoz da yasini yetersiz görüyonuz yapmayın allah aşkına.. Berbat ligin alt sıralarındaki takımın üstüne gidemiyoz trabzon başakşehir daha başka nice maçın dönmeyeceğini döndürmek için tek adam gibi girişimimizin olmadığını görmüyonuz mu. Yasinden başka oyuncu varda sanki biz istemiyoz..Adam hamzalı dönemde şampiyon yapan 2 3 oyuncudan biriydi.. Sebebi Yasinin mükemmelliği değil lig için yeterli oluşuydu.. Başakşehirde emre 36 yaşında sahada hakemi ittire kaktıra arkadaşlarını ateşliyo sanki önde olan biziz bizimkiler in umrunda değil maç.. Böyle ruhsuzların olduğu yerde yasinin hırsı kötülenecek özellik değil.. Alırsın adam gibi birini bizde istemeyiz.. Ama devre arasına kadar bu admadan başka bi tane kanat oynayacak adam yok .. Yoksakjimsenin özlediği falan yok hastasıda değiliz ama sahada maçı çevirmek için kılını kıpırdatmayanları görünce sürekli deneyen giren çıkan heyecan hırs katan adam arıyoz

Olmasi gereken oluyor. Yasin belki iyi oynamiyor evet ama su durumda kadro disi kalmasi gereken son isimlerden.

Geri
Üst Alt