Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Affedilecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sampiyon oldugumuz ve Yasin'in son maclar ciddi katkisi oldugu sezondan sonra bu cocugun Galatasaray adina büyük tehlike olacagini yazmistim bu konuya.
Nasil tehlike? Bu tip vasat ve yeteneksiz oyuncular orta acarak, topa vurmasini bilmeden sansa bala gol atarsa, g.tleri hemen kalkar. Iste ve o goller ile de sampiyon olursan, iyice b.ku yedin demektir.
Adam nerden geldigini unuttu. Türkiye'den bir kulüp almasa, Dortmund 3 takiminda köy takimlarina karsi oynayacakti.
Adamin tavirlarina bakinca bu net anlasiliyordu zaten. Bu yüzden öyle yorumda bulunmustum.
Cok yeteneksiz, her atagin icine eden bir oyuncu. Cekip gitsin.
Yav he he. Cok biliyorsun ya.
EyvGul bakalim Crazyblood gul. Nereye kadar guleceksin.
Yasin oynasin, rezil olalim istiyorlar.neden ntvspor her fırsatta yasin'e 1 maçlık ceza verildi, Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında yasine ihtiyacı var diye haber yapıyor. ben mi bir yeri kaçırdım Riekerink basın toplantısında şimdilik 1 maç ceza verdik. başakşehir maçından sonra tekrardan değerlendirecez demedi mi?
neden ntvspor her fırsatta yasin'e 1 maçlık ceza verildi, Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında yasine ihtiyacı var diye haber yapıyor. ben mi bir yeri kaçırdım Riekerink basın toplantısında şimdilik 1 maç ceza verdik. başakşehir maçından sonra tekrardan değerlendirecez demedi mi?
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk