Ulan şu Yasin i bir sevemedim varya keşke daha iyi bir adamımız olaydı sağ kanatda

Real Madrid'de Di Maria vardı.Oynardı ama herkes eleştirirdi.İşte bizde de Yasin o.Oynuyor ama eleştiriliyor bepenilmiyır.

İlk golden önce adamını takip etmediği için rakibi pozisyona sokmuştu. Sağda bomboş götürdü, devamını getiremedi.
Hoca gollerden önce oyundan almalıydı.

İyi mücadele etti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyundan çıkarılması çok yanlış değil ama Selçuk'un 90 dakikayı tamamlayıp Yasin'in oyundan alınmasını yanlıştı.Çıkan isim Selçuk olmalıydı.

Topu ileri taşıyıp takımı rahatlatıyordu Yasin.İlk golde kafayı vuran da kendisiydi yanılmıyorsam.

baya efor sarfetti, ara sira artistlik pesinde gitti (normal karsiliyorum artik). Basit oynayinca cok daha güzel oluyor. Defansa (sabriye iste ) cok yardim etti etmeye calisti. Yedek icin gayet iyi bir oyuncu, zaten Poldi döndügünde öyle olacak.

Poldi dönünce ait oldugu yerde yerini alacaktir, kulübe.

Yasine kötü topcu diyemeyiz.

Sükürler olsun ilk defa 4 tane iyi kanat oyuncumuz oldu
Rotasyon topçusu, daha da fazlası değil. Kötü demiyorim ki, yetersiz diyorum düzenli ilk 11 oynamak için.

Poldi varsa Poldi oynar, bu kadar basit yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

En fazla 60 dakika oynar ama ilk yarı ama ikinci yarı.. Bu dakikalarda da rakibin canını çıkartır yorar hırpalar pozisyonlar yaratır.. Ama daha fazla kalmaya başladığı an bacakları yoruldukça istediklerini yapamıyo zarar veriyo takıma..Ama kesinlikle faydalı bi rotasyon oyuncusudur.

bundan ilk 11 oyuncusu olmazz, yeri tribün.

Geri
Üst Alt