bişey diycem.bu arkadaş gençlerbirliğinde oynuyoken,erciyeste oynuyoken beğenilen bi futbolcuydu forumda galiba...iyiydi performansı.sadece trabzonda yapamadı o kadar.iyi bi kanat oyuncusu olduğuna şaşırmamamız lazım.bunun dışında hala asıl performansını göstermedi bizde bence. daha iyisini bekliyorum ben.

volkan şende trabzonda yapamadı. Trabzonda her oyuncu iyi olamaz müthiş baskı var zaten trabzon bu kafa yapısını değiştirmedikçe şampiyon falan olamaz.

volkan aglayip maci terk etmisti

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

volkan şende trabzonda yapamadı. Trabzonda her oyuncu iyi olamaz müthiş baskı var zaten trabzon bu kafa yapısını değiştirmedikçe şampiyon falan olamaz.
Bir de şöyle bir şey var. Yasin takım oyuncusu , kendisini verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çabalıyor. Trabzonspor'da da başta beğenilmişti , klas goller filan da atmıştı ama adamdan her hafta bunu bekleyince tökezledi. Bizde ise Sneijder'in görevini hafifletmesi, rahatlatması , böyle rakibi bozması yeterli görülüyor. Trabzonspor taraftarı , Burak'ın 32 gol attığı sezon , 2 hafta gol atamadı diye tartışıp adamı otobüsten aşağı indiren bir taraftar.

Yetenekleri kisitli, ama Sneijder'le iyi anlasmasi hosuma gidiyor. Iyi bir oyun zekasi var.

İyi oynadı. Kanat oyuncusu özelliklerini gösterebilmesi çok önemli takım adına.

improvin lad oztekin ,no darwt

Son haftalarda çok faydalı olmaya başladı. Umarım böyle devam eder. İyiki de satmamışız.

Skor yaratmadigi zamanlarda nasıl oynayacagini merak ediyordum, bugün de iyi oynadi. Bu performansini istikrarli biçimde korusun yeter. Aferim Yasin.

enfes

sneijderin dilinden anlayan 2 adamdan biri,yalnız fb macinda pek etkili olabilecegini sanmıyorum

İyi oynadı ama Fener maçı için ben de uygun olduğunu düşünmüyorum.

Kapi gibi kontrati olan yerli oyunculardan maksimum verim almaya devam etmeliyiz. Sneijder isbirliginde golü bulabilirdi ama savunmadan birine carpti maalesef.

Yasin üstüne koyarak devam ediyor bunu görüyorum rakibin ayağına çarpmasa bir de golü olacaktı en azından kendi yeteneklerinin farkında ve yapamayacağı hiçbir işe kalkışmaması çok iyi.
Gözü hep arkadaşlarında bencil biri değil..
Takım oyuncusu beğendim gerçekten taraftarında onun hakkını vermesi güzel olaylardan biriydi bugün..

Biraz basit oynamayı öğrenmesi lazım hep fantastik şeyler deniyor

derbide yine solda boşluk bulur hem snejdere iyi pas bırakıyor

Geri
Üst Alt