Yasin'i hırslandırmak ugruna umut'u kanat oynatıyor.

bari sinan'ı oynatta yasin-sinan rekabeti olsun, umut'u kanat oynatırsan sokayım böle sisteme der hepten biter oyuncu.

hamza taktimi tam takiyor , bir yanlis hareketini gördüki forma vermiyor artik büyük ihtimal yerliler yerine yabancilar ile takiliyor diye

Küsecek yahu adam. Ulan Hamza. ..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene son 7-8 haftada bizi şampiyon yapan adamı bu sene 1 maç kötüydü diye harcayan hocayı kalaylarım arklar

aydının laneti heralde 7 numara.. :D

şaka biryana hamza zaten bu yasini hiç tutmuyor geçen yılda abuk sabuk dakikalarda ilk yasini oyundan alıyordu olcan şunun oynadığının çeyreğini oynasaydı hermaç 11deydi eminim...

Geçen sezonun en verimli oyuncusunu maalesef hanzo denilen futbol fakiri yüzünden kaybetmek üzereyiz.

Yasin'in suçu yok. Geçen sene bile en kritik maçlarda oynatmadı veya oyundan aldı. Tamamen hoca ön yargılı.

Yerine Olcan'ı bile oynatsa anlarım ama kanatta oynayacak son kişi olan Umut oynuyor.

Adam geçme,şut atma vs. yok ve tek özelliği preste oradayken kayboluyor.

Amacı ne yedek bırakarak acaba çok sıkıldım ya saçmalamalarından bu adam senin tek tempo yükselten adam geçen futbolcun ne halt yemeye kesiyorsun

Amrabat'ı satıyorsun
Bruma'yı kiralıyorsun
Yasin'i yedek bırakıyorsun

Sağda Umut oynuyor normal değil bu durum

Golde muazzam bir iş çıkarttı zaten Yasin haricinde topu o hızda rakip kaleye kimse götüremez. Fakat şu yere atma huyunu bırak malesef senin hakkında olumsuz bir hava oluşturan bir durum.

topu aldiginda kafasini egip calim atmaya calisma huyundan vazgecip cevresindekilere pas atmaya calissa iyi olacak. ama yine de takimin takimin en iyilerindendi.

Top ayağına geldikçe anıyorum birilerini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna Anadolu Topcusu diyenler herif girdi hucuma hateketlik geldi bunu kesen hocanin ben.Prensi Umut yuzunden adam top oynayamiyor.

Iyi ama her calim dan sonra kendini Ronaldo sanip ve triplere girip sut cekmesi nasil aciklanabilir? Cok abartiyor.

mucadelesi ve teknigi icun alkisi haketti, biraz daha zeki bir tobcu olaydi, perhaps.

İnce çizgiyi hemen kaçırıyor ilk dakikalar güzel işler yaptı sonra klasik saçma pas hatası vs...Takım o kadar berbattıki adam övgüyü hakediyor.

Umutu top diye oynamaz çünkü topa hakaret olur diye dokunmaz bile umuta.

Geri
Üst Alt