Evet.

Atletico maçını gördünüz. Adam girdi galatasaray bam bam oynamaya başladı. Bu adam da kaçacak bu gidişle.

Bam bam mi oynadik ? Nezaman ?

Takımın %90ı ağır oyunculardan oluştuğu için Yasin bize Ronaldo gibi geliyor. Takımın hızlı oyuncuya ihtiyacı olduğu bir gerçek. Ben de Yasin'in oynaması taraftarıyım.

bam bam oynamadık belki ama farkı gördük. fiyat performans olarak da takımdaki diğer çöpleri düşündüğümde az aldığı bir gerçek.
Yasin girince mi oynadik? Allah allah ben herhalde baska bir maci izledim. Benim izledigim macta 2. yari Atletico vites eksiltti. Onlar oyunu bize birakti bilerek skor 0-2 oldugundan. Aldigi para da normal tabiki diger yerliler ile kiyasladikmi az geliyor malum Sabri bile 1.8 milyon aliyor Umut keza da oyle.

Yasin girince mi oynadik? Allah allah ben herhalde baska bir maci izledim. Benim izledigim macta 2. yari Atletico vites eksiltti. Onlar oyunu bize birakti bilerek skor 0-2 oldugundan. Aldigi para da normal tabiki diger yerliler ile kiyasladikmi az geliyor malum Sabri bile 1.8 milyon aliyor Umut keza da oyle.

ewt rakip kapandi da yasin iyi seyler yapmadi da diyemezsin

değişik düşüncelerin var. Atletico vites küçültmüş olabilirde, aradaki farkı görmemen üzücü. podolski dahil kimsenin top taşıyamadığı maçta yasin taşıdı. sonra poldi de beceremediğinden çıktı zaten. kasıtlı mı yazıyorsunuz bilmiyorum da yasin e karşı sen de hamza ile aynı düşüncedesin sanırım.

değişik düşüncelerin var. Atletico vites küçültmüş olabilirde, aradaki farkı görmemen üzücü. podolski dahil kimsenin top taşıyamadığı maçta yasin taşıdı. sonra poldi de beceremediğinden çıktı zaten. kasıtlı mı yazıyorsunuz bilmiyorum da yasin e karşı sen de hamza ile aynı düşüncedesin sanırım.
Ben Yasin in oynamasi gerektigini dusunuyorum malum eldeki copler ortada. Yasin oyle senin dedigin gibi cok iyi bir oyuncu falan da degil ama malum cop kadroyu kuran Hamza nin elinde baska bir kanat da yok zaten. Onu oynatmamasi onun zaafi. Ama bu bizim mactaki oyunun ozeti Yasin ile sinirli degil. Abartmasak iyi olur.

Ben Yasin in oynamasi gerektigini dusunuyorum malum eldeki copler ortada. Yasin oyle senin dedigin gibi cok iyi bir oyuncu falan da degil ama malum cop kadroyu kuran Hamza nin elinde baska bir kanat da yok zaten. Onu oynatmamasi onun zaafi. Ama bu bizim mactaki oyunun ozeti Yasin ile sinirli degil. Abartmasak iyi olur.

şimdi aynı yoldayız. maçın analizi ayrı, geçen sezon sonu iyi transferler olursa yasin 2. yarı girer etki eder dedik. onları da yapamadığımızdan şimdi aslında ilk 11 oyuncusunu ne hale sokuyor dengeoğlu.

O değilde tam Bruma nın sezonuydu aslında. Kafası rahat ilk 11 oynardı bu sene. Herşeyiin tarihi bu kadar mı yanlış olur bir kulüpte. Bruma geldiğinde kiralansaydı, Ünal Aysal Başkan olduğunda yabancı kuralı değişseydi, Yabancı kuralı değiştiğinde bruma kalsaydı. Doğru kişiler yanlış zamanda bizimle oldular. Dertlendim yine.

şimdi aynı yoldayız. maçın analizi ayrı, geçen sezon sonu iyi transferler olursa yasin 2. yarı girer etki eder dedik. onları da yapamadığımızdan şimdi aslında ilk 11 oyuncusunu ne hale sokuyor dengeoğlu.

O değilde tam Bruma nın sezonuydu aslında. Kafası rahat ilk 11 oynardı bu sene. Herşeyiin tarihi bu kadar mı yanlış olur bir kulüpte. Bruma geldiğinde kiralansaydı, Ünal Aysal Başkan olduğunda yabancı kuralı değişseydi, Yabancı kuralı değiştiğinde bruma kalsaydı. Doğru kişiler yanlış zamanda bizimle oldular. Dertlendim yine.
Hamza da futbolbeyini olmadigi icin ilk once Amrabat i istemedi, sonrada Bruma yi istemedi, onun aciklamasi da soyleydi: Bruma malesef Sinan Gumus un gelismesini engelliyormus, onu oynatamadigi icin Bruma yi yollamak en dogrusuymus (adam da cidden futbolbeyni yok :D )

Tabiki yalan konustugu ortada cunku Sinan Gumus u oynatmadigi gibi eldeki tek normal kanat oyuncusu olan Yasin i artik yedege birakti.

Ben bunlarin tesaduf oldugunu dusunmuyorum, Hamza nin yerli tayfasini koruyacagini herkes biliyor, ozellikle Burak Selcuk Olcan Umut Sabri beslisini.
Unal Aysal dan cekindiklerini dusunuyorum o yuzden zaten yabanci kurali degismez diye rest cekenler Yeni Baskanin gelmesinden 3 ay sonra nasil olduysa butun kurallar degisi verdi. Malesef bu capsizlar bizim basimizdan ayrilmadigi surece biz boyle dandik olmaya devam ederiz.

CPCBUyAWwAARY1W.jpg

En azindan surat ve hirs var. Istekli olmasindan dolayi her mac yedekten giren ilk oyuncu olmali. Ben Sinani Yasine tercih ederim ama.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt