Hahha süpersin :) ara da bir gel de forumun ortasın da oyna dans et renk katıyorsun :hat: Teşekkürler iyi ki varsın

Afedersin Angaralı, seninde Alamanyalıdan farkın olmadığını bir an unutmuşum. Kimbilir sende hayatında maça gitmemişsindir. Benim İstanbul daki küçük çevrem tabiki senin Gençlik parkındaki kadar geniş değildir. Senin çevrem acaip geniştir. Biz cahiliz tabi. Siz Angaralılar döğuştan acaip entellektülel olursunuz....Ama sonuçta hamza size kapak taktı. :) Güle güle kullanın.

Bayadir Celal ve Yigit gibi cahil görmemistim forumda.

Son düzenleme:
BMW fabrikasından arıyorum. Yatsı namazı kaçta, onu soracaktım. TV8 erkeği.

vallahi ben ne Bayern'de calisiyorum,kaliyorum nede Namazlarin saatini biliyorum . Üstelikte TV'yi mac haric pek acmam genc

edit rwth aachen 'ni bi arastir kocum , okudugumuz mekan orasi. Pek bmw mmw yok ortalikta,

Adam daha napacaktı ya?Kaç kere savunma arkasına koşu yaptı.Siz alıp 3-4 kişiyi çalımlayacak adam arıyorsunuz.Nani bile UEFA'da onları yapamıyor.Anca Robben Ribery falan gelirse onları görürsünüz.

kavga hangı baslıkta bı karar verin

Adam daha napacaktı ya?Kaç kere savunma arkasına koşu yaptı.Siz alıp 3-4 kişiyi çalımlayacak adam arıyorsunuz.Nani bile UEFA'da onları yapamıyor.Anca Robben Ribery falan gelirse onları görürsünüz.
Bos yere savunmayalim. Bi ara Sneijder'in müthis pasini aldi ve Umut ceza sahasina kacarken resmen topu harcadi acele iceri oynayip. Bu seviyenin oyuncusu olan o topu orda asla öyle kullanmaz.

Geçen seneki katkılarını unutmayız tabi fakat ezbere oynuyor resmen kendi bile ne yapacağını bilmiyor

Bazen olmayacak işlere kalkışıyor
Üzerinde ciddi baski hissediyor. Dedigin bundan kaynaklaniyor. Vasat oynarken 'acilen birseyler göstermeliyim' düsünüp topu aliyor, 3 kisinin arasina daliyor, kaybediyor, olmadik yerleden sut atiyor. Iste bu yüzden yetersiz arkadas.

Biz Galatasaray'iz. Bize Gaitan gibi yardiran kanat lazim bu seviyede. Bir Gaitan'a bakin, birde bizim kanatlara. Utanc verici. Yasin cikiyor Olcan giriyor.

vallahi ben ne Bayern'de calisiyorum,kaliyorum nede Namazlarin saatini biliyorum . Üstelikte TV'yi mac haric pek acmam genc

edit rwth aachen 'ni bi arastir kocum , okudugumuz mekan orasi. Pek bmw mmw yok ortalikta,

Hadi ordan, küçük kızların izlediği abuk sabuk programdan kahraman bulmuşsun kendine.

Bos yere savunmayalim. Bi ara Sneijder'in müthis pasini aldi ve Umut ceza sahasina kacarken resmen topu harcadi acele iceri oynayip. Bu seviyenin oyuncusu olan o topu orda asla öyle kullanmaz.

Aldıpğı topların %100unu doğru kullanan oyuncu hiç yoktur.Düşüncesi iyiydi aslında ama kademe iyi girdi.Türkiye ligi olsa o defans o topa dokunamazdı.

Yasinin imdadina yetmisek olacaksakta, Topu gayet güzel öne tasidi, Penaltiyi yaptiran posisyonu o baslatti ve genel olarakta fena degildi. 3 maci resümee gecicek olacaksak, gayet basarili bi SL sezonu geciriyor (hele atletico karsisinda oyuna girerken)

Campbell gelseydi hem SağKanat hem de Forvet bölgesi tamamdı. Arsenal'de sonradan bile giremiyor.

Geri
Üst Alt