Beyinsizin teki iste.

Tekrarliyorum tekrarliyorum ama ne yazik ki böyle. Sabri,bu embesil, Burak, Umut, Olcan vs say say bitmez. Takimda o kadar beyinsiz "futbolcu" var ki, takimda bu kadar sorunlarin olmasi kadar dogal birsey yok.

Takımda en gıcık olduğum oyuncu şu an. Kimse de demesin arada oyunu hareketlendiriyor falan diye. Ortalama her kanat oyuncusu bunun yaptığını yapabilir. Bizim takımda kanat oyuncusu olmadığı için bazı insanlara iyi olarak görünüyor sadece

20 dakikalık topçu.
Şu takımda en fazla sonradan giren oyuncu olmalıydı ama sağolsun Hamza,takımda alternatifi bile yok!

Hücumda dripling ve verkaclarla zenginlik yaratiyor, orta sahada pres yapiyor, defansa da yardim ediyor. Ama hücumda bencilligi birakmasi gerek. Sneijder ve Podolski ye daha cok oynamasi konusunda hocanin uyarmasi gerek.

Hücumda dripling ve verkaclarla zenginlik yaratiyor, orta sahada pres yapiyor, defansa da yardim ediyor. Ama hücumda bencilligi birakmasi gerek. Sneijder ve Podolski ye daha cok oynamasi konusunda hocanin uyarmasi gerek.
Görse oynayacak ama temel eğitim sorunu var yasinde. Kafası devamlı topta .
Cefre kontrolü yok denilecek kadar az. Kafası dik olması gerekiyor devamlı ama yok işte.

Bu herifteki beyni kuşa taksan uçmayı unutur.Ulan sen kimsin 30 metreden şut atıyorsun.Hemde defalarca.Bütün atakları öldürdü denyo.

Sırf kaleye direk gidebiliyo diye oynuyo şu anda, öyle bi kadro planlaması yapılmışki dribling yapabilen başka adam yok koskoca takımda.

2 metreden tribune geciriyor topu akilsiz, dumensiz.

bu tur topculardan uzak durmak gerekli

Kusa Yasinin beynini taksan Cince havlar.Takım maldan gecilmiyor.

CVux4KNWwAAmDnj.png
Suarezide yer Yasinimiz

Sezon basında Yasine güvenip kanatları emanet edemezsin dediğimizde kimse sallamıyordu.. Bu adamın kapasitesi bu.. Daha fazlası değil.. Ya Sinanı monte edeceksin oraya yada adam akıllı bir kanat oyuncusu alacaksın.. İğreniyorum artık sahada görmekten bu takozu..

Son düzenleme:
Hayrı anlamadığım şu neden mental olarak en geri olanları hep biz alıyoruz...Şu adamın kafası volkan şen kadar bile çalışmıyordur oyun zekası 00000000000000000000000.... Bir tpuk pası attı olcana herhalde kariyeri boyunca yaptığı en akıllı harekettir.. Vurulmayacak yerden vurur vurulacak yerden vurmaz çalım atacağı zaman geriye döner...

sözleşmesi nezaman bitiyor bilmiyorum ama bide bunu yollamakla uğraş sarbisi,burak'ı yetmiyormuş gibi

Son 15dk girecek yoksa cöp

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Su takımda 7 giyen niye aptallasıyo arkadaş ya 7-8 senedir.

Geri
Üst Alt